Connect-R este genul de artist care s-ar descurca în orice situație, indiferent cât de grele ar fi vremurile pe care le trăim. A pornit de jos și a urcat treaptă cu treaptă până a cunoscut succesul, iar asta l-a învățat că trebuie să ai întotdeauna un plan B.

Connect-R s-ar putea reprofila oricând. Dacă s-ar lăsa de muzică, artistul ar putea oricând să fie instructor de fitness, pentru că a făcut un curs și are o diplomă care i-ar permite să practice această meserie. Pasiunea pentru sport, dar și insistențele antrenorului lui de la vremea aceea l-au convins pe Connect-R să se înscrie, în 2017, la cursuri pentru a deveni instructor de fitness cu acte în regulă. Artistul a obținut diploma și poate să practice această meserie dacă își dorește. 

Another diss. Connect-R îl atacă pe Alex Velea în cea mai nouă piesă? Versurile care i-au pus pe gânduri pe fani

Cântărețul a povestit în mai multe ocazii că a crescut într-o familie cu posibilități materiale reduse și că a fost nevoit să se descurce încă de când era adolescent. A avut mai multe job-uri care nu aveau legătura cu muzica, până să dea lovitura alături de R.A.C.L.A. De exemplu, a povestit la un moment dat că vindea ziare pe stradă și așa și-a câștigat primii bani. Apoi, tatăl lui a insistat să învețe o meserie, iar Relu s-a încris la o școală de arte și meserii, unde a devenit tinichigiu auto. A lucrat o perioadă împreună cu tatăl său, după care și-a descoperit adevărata vocație: muzica. Asta face și în ziua de azi, dar e întotdeauna pregătit cu un plan de back-up.