Seară încărcată de emoții ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star. Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind lider de piață în rândul publicului din mediul urban şi național. 

 

Talent show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane peste 1.1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23.19, şi a condus clasamentul audiențelor la nivelul aceluiaşi public cu un rating mediu de 4.7 şi 18% cota de piață. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, finala Next Star conducând aici topul audiențelor cu un rating mediu de 4.1 şi 17.1% cota de piață. Şi de această dată, poziția secundă a fost ocupată de Pro Tv, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.1 puncte de rating şi 13% cota de piață. 

 

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoținat o țară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.