Finala celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! este din ce în ce mai aproape, aşa că punctele acumulate în aceste ultime ediții devin esențiale pentru calificarea în cea mai importantă bătălie artistică din acest maraton. Pentru ediția cu numărul 13, Ruleta i-a pus la grea încercare pe cei 11 concurenți ai transforming show-ului, oferindu-le o temă deloc uşoară – români internaționali, piese care au trecut cu mare succes granițele României. Iar pentru ca provocarea să fie şi mai mare, pentru Adriana şi Romică duetul va fi unul inventat de Ruletă – Leontina Văduva şi Luciano Pavarotti. 

După ce şi-a făcut debutul pe scena transforming show-ului, în sezonul cu numărul 15, cu o super transformare în Maria Ciobanu, de această dată Adrianei Trandafir i-a revenit drept personaj fiica îndrăgitei artiste. „Îmi vine să plâng, să plec acasă! Avem foarte puțin timp de repetiții şi este foarte greu. Aici trebuie săptămâni de repetiție şi o pregătire specială...e un moment foarte greu!”, a mărturisit Adriana Trandafir.  

De altfel, şi jurații le-au dat dreptate: „Au, după părerea mea, cel mai greu moment din această gală!”, a mărturisit profesorul de actorie, Cristi Iacob, la antrenamente, iar Ozana, profesoara de canto, a întărit şi ea: „Mi se pare extraordinar de pretențios! Adică eu voi fi! Este o piesă foarte frumoasă, dar pe cât este de frumoasă, pe atât este de grea!”. 

Cum se vor descurca Adriana şi Romică în cea mai nouă aventură Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia se vor putea delecta cu un mini-recital semnat Otilia – Bilionera – o melodie care a adunat sute de milioane de vizualizări şi de fani în toată lumea.