Rihanna inventează o nouă modă: două paltoane purtate în același timp. Riri s-a afișat cu acest outfit original la o cină în compania iubitului ei și a câtorva prieteni și nu ne-ar mira să se transforme într-un trend pe care să-l preia toată lumea.

Winter is coming! Iar Riri nu se încurcă atunci când vine vorba de înfruntat temperaturile de ianuarie. Artista a ales un outfit cel puțin original seara trecută, când a ieșit la cină alături de A$AP Rocky și câțiva prieteni. Riri a purtat o cămașă decoltată, care lăsa să i se vadă sutienul, o pereche de blugi boyfriend și - acum vine partea interesantă - două paltoane, unul peste altul. Pe sub haina de blană, se poate vedea încă un trench lung, de culoare kaki. Interesant este că a completat look-ul cu o pereche de pantofi albi. 

Riri, rapper-ul și prietenii lor au încercat să treacă neobservați, venind la restaurant pe rând și folosind intrări diferite. Artista a purtat și o șapcă neagră și mască de aceeași culoare. Chiar și așa, paparazzii au fost pe fază și au surprins-o pe Rihanna. Ce zici de outfit-ul ei?