De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor două ediții speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenții aflați în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã, dar vor avea parte şi de o serie de provocări total neaşteptate. Irina Loghin le va fi alături la masa de sărbătoare, în a doua zi de Paşte. 

Deja tradiție la Mireasa, concursul de cozonaci nu va lipsi nici în acest an din gala de sâmbăta aceasta, de la 13:30, la Antena 1. Fetele şi băieții înscrişi în competiție se vor întrece în pregătirea celui mai apetisant şi gustos cozonac, iar deliberarea o va face nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu. Premiul este unul pe măsură – o cină specială oferită de către chef Scărlătescu echipei câştigătoare la restaurantul lui. Tot de un concurs cu un premiu special vor avea parte şi băieții, care vor porni în căutarea oului de aur. Cel care va găsi oul de aur va putea să îşi aleagă partenera alături de care să petreacă prima noapte în afara casei Mireasa, în vreme ce concurentul care va găsi cele mai multe ouă se va bucura de o excursie la mare. Emoțiile îşi vor face şi ele simțite prezența, deoarece chiar şi în prag de sãrbãtoare concurenții vor primi mesaje emoționante de la cei dragi, prin videocall. 

În noaptea de Înviere, Lumina Sfântă va ajunge şi în casa Mireasa, iar concurenții vor putea urmări slujba de Înviere. Duminică vor lua masa în familie în casa Mireasa, masă de la care nu vor lipsi preparatele tradiționale. Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 15:00, într-un decor de sărbătoare, Irina Loghin le va trece pragul Simonei Gherghe şi a concurenților Mireasa. Urmăritor al proiectului, Irina Loghin va lua masa împreună cu aceştia şi va dezbate alături de ei momente din cadrul reality show-ului matrimonial, în direct, la Antena 1.