Jennifer Lopez arată într-un mare fel, la 51 de ani, iar anii de sport își spun cuvântul. Diva are o rutină de antrenament și dans pe care se bazează pentru a-și păstra formele și greutatea de ani de zile, iar antrenorul ei a dat-o de gol. 

Dacă vrei să îți pregătești corpul pentru vară, poți apela la antrenamentul care o ajută pe Jennifer Lopez să se mențină în formă. Antrenorul personal al artistei, David Kirsch, a dezvăluit o rutină de antrenament la care oricine poate apela. Nu este nevoie să te duci la sală, ci poți face exercițiile în propria casă. Ai nevoie de câteva accesorii, cum ar fi: câteva gantere (greutatea lor rămâne la alegerea ta) și niște planșe pe care să le folosești pentru a-ți sprijini mâinile și picioare, la anumite exerciții (dacă nu le ai, le poți înlocui cu șervețele sau prosoape). 

#CurtainBangs. Jennifer Lopez și-a schimbat look-ul după despărțire. Ce tunsoare a ales?

Antrenamentul durează o jumătate de oră, cu tot cu încălzire și stretching, așa că tot ce ai nevoie este o saltea de yoga și puțină motivație. Chiar dacă nu reușești să faci din prima fiecare exercițiu la intensitate maximă, important este să încerci și, cu timpul, vei deveni din ce în ce mai bun. Exercițiile sunt disponibile în format video, așa că poți face antrenamentul unu la unu cu antrenorul lui J. Lo și cu încă două tipe care îți arată versiuni mai simple sau mai complexe pentru fiecare exercițiu în parte. 

R U ready?