Ştim că îți cam plac provocările, aşa că avem una pentru tine: spune-ne care e primul animal pe care îl vezi în imagine şi noi îți spunem câte ceva despre tine şi subconştientul tău.

Relaxează-te, priveşte imaginea şi citeşte despre prima siluetă de animal care ți-a sărit în ochi.

Pisică

Nu prea îți place munca şi eşti mai mereu cu gândul la o vacanță. Sau la weekend. Sau măcar la o pauză. Ideea ta despre relaxare este într-un fotoliu comod, cu o carte în mână sau privind show-ul preferat la TV.

Câine

Atât timp cât ai sprijinul prietenilor, poți rezolva orice problemă. Ai un spirit de luptător, dar nu ar strica să abordezi provocările şi de unul singur, fără să mai apelezi la ajutorul sau validarea prietenilor. Nu de alta, dar ei s-ar putea să nu fie mereu lângă tine la nevoie, au şi oamenii o viață...

Leu

Eşti o persoană irezistibilă. O ştii şi ți se spune asta des, nu? Totuşi, s-ar putea să pui prea mult preț pe aparențe şi să uiți că cine eşti contează mai mult decât ce eşti. Uneori te cam ia valul aroganței, dar... nimeni nu-i perfect.

Cal

În acest moment s-ar putea să te simți constrâns, limitat şi îți doreşti o vacanță, dar ştii bine că nu poți pleca în galop unde vezi cu ochii.

Lebădă

Cineva e îndrăgostiiiiit! :D
Iar dragostea îți dă putere în tot ceea ce faci. Chiar şi puterea de a suporta persoane nesuferite

Pinguin

Nu ştim cum ai văzut aşa ceva! Mai uită-te o dată! Îl vezi şi acum? Înseamnă că ai o imaginație bogată. Bucură-te de ea!