Armonia primelor zile în Thailanda a fost spulberată aseară, în cea mai nouă ediție Insula Iubirii, la Antena 1. Vestea primului bonfire a instaurat haosul şi panica în rândul băieților şi a adus un moment de-a dreptul şocant atât pentru cei de acasă, cât şi pentru cei ajunşi pe Insula Iubirii – primul sărut între două concurente ale celui mai fierbinte reality show – Insula Iubirii. 

„Sunt şocată, sincer, de ce am văzut! Nu pot să înțeleg ce a vrut să demonstreze sau de unde atâta deschidere!”, a spus aseară Lavinia, partenera lui Reymond, în vreme ce ispita Cătălin a completat: „Noi, ca băieți, nu am îndrăznit atât de mult cât a îndrăznit ea!”. 

Dacă pentru cei cinci bărbați care au ajuns pe Insula Iubirii, în cel de-al şaselea sezon, acceptarea se face cu pași mici și temători, pentru partenerele lor rămase singure pe Island Escape alături de cele 10 ispite masculine a însemnat îmbarcarea spre fantezie! Aseară, concurentele au dat naştere unui moment inedit pe Insula Iubirii – un sărut între două femei, protagonistele fiind Cerasela şi Celia. De cealaltă parte, Alex a dovedit că experiența Insula iubirii îi pune la grea încercare trăirile, iar riscul pe care şi l-a asumat când s-a înscris la casting îi dă deja mari bătăi de cap. După ce a refuzat să poarte ghirlanda oferită de Lavinia, aseară, Alex a dat naştere unor mari discuții pe insula băieților, refuzând vehement orice apropiere sau orice atingere, fie ea şi accidentală, din partea vreunei persoane de sez feminin. „Dintr-un test de cuplu, devine un test individual!”, va remarca el. 

„Ne aflăm la prima ceremonie a focului, primul moment al adevărului pentru cele cinci cupluri aflate pe Insula Iubirii!”, le-a spus Radu Vâlcan, gazda reality show-ului, celor cinci concurenți care parcurs aproape 10.000 de kilometri pentru a afla lucruri neştiute despre partener, despre ei înşişi sau despre felul lor de a iubi. Cum vor reacționa aceştia când vor afla că partenerele lor au fost protagonistele primului moment incendiar pe Insula iubirii, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi ediții Insula Iubirii, luni şi marți, de la 20:30, la Antena 1.