Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară, la Antena 1 a demonstrat faptul că strategiile se schimbă tot mai evident şi dacă fetele, la început mai dezinvolte, se pun la adăpost de tentații şi devin mai calculate, băieții, mai crispați în primele zile, se relaxează şi îşi dau voie să simtă totul mai liber şi mai intens. 

 

„Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelității şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!”, va declara Radu la debutul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Pe insula băieților, tentația pare să preia controlul. Nu îşi mai pun atâtea bariere şi încep să trăiască experiența insulei pe deplin, realizând că ceea ce îi împriedică să fie liberi sunt propriile frământări, aşa că distracția începe să se facă simțită şi în vila lor. 

 

O întâlnire individuală va lăsa libertatea cuplului plecat din resort să experimenteze emoții fără grija celorlați, fără frica de a fi priviți şi judecați. „La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puțin să povestim şi mi-a zis „Vreau să te sărut!”. Am acceptat, şi mie îmi place de el!”. Cine este concurentul care a căzut în ispită la doar cinci zile de la începutul celui mai dur test al fidelității, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.