Dincolo de nominalizări și decernări de trofee, Premiile Oscar sunt și despre ținutele pe care actorii, dar mai ales actrițele le afișează pe covorul roșu. Chiar dacă gala de anul acesta s-a desfășurat sub restricțiile impuse de pandemie, vedetele care au participat la eveniment au apelat la designerii preferați pentru a se asigura că vor străluci pe covorul roșu. 

La fel ca în fiecare an, au existat ținute inspirate și ținute intens comentate. Printre vedetele care au impresionat audiența s-a numărat și Zendaya. Actrița de 24 de ani a strălucit într-o rochie galbenă, creație Valentino, care i-a pus în valoare formele de invidiat. Dacă rochia ar putea fi trecută cu vederea, bijuteriile cu diamante cu care a accesorizat Zendaya ținuta au valorat peste 6 milioane de dolari, potrivit presei de peste Ocean. 

Red Carpet | Acestea sunt cele mai bune ținute de la Premiile Oscar 2021. Care este preferata ta?

Colierul statement marca Bvlgari, dar mai ales inelul cu diamant de 30 de carate și cerceii sub formă de pară au completat perfect ținuta. Până și cei mai aprigi critici de modă au apreciat apariția Zendayei de pe covorul roșu. Și mai interesant este că actrița nu a dezamăgit niciodată din punct de vedere stilistic, ba chiar a avut niște apariții memorabile de-a lungul timpului. Ținuta pe care a purtat-o la Met Gala în 2019 și care a făcut-o să arate ca o Cenușăreasă contemporană a rămas în memoria celor care îi urmăresc aparițiile.