Katy Perry a avut, probabil, cel mai tare Valentine's Day ever! Orlando Bloom a cerut-o în sfârşit în căsătorie (toată lumea în cor: Awwwww!) şi amândoi s-au lăudat cu asta pe rețelele de socializare.

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt un cuplu de vreo trei ani, dar relația lor a fost on-off pe repeat. Acum actorul s-a aşezat, în sfârşit, în genunchi în fața cântăreței şi a pus marea întrebare. Katy a zis "da" şi acum aşteptăm nunta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

La câteva zile de la eveniment, Katy Perry a povestit cum a fost cererea în căsătorie, în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Şi totul a fost adorabil tocmai pentru că nu a mers conform planului lui Orlando Bloom.

"Am mers la cină şi credeam că apoi vom merge la o galerie de artă, ceva, după ce ne-am urcat într-un elicopter. Aveam şampanie acolo şi el avea inelul în buzunar", a povestit Katy.

Totul, ok, nu? Wait for it! Când s-au îmbarcat în elicopter, Orlando i-a înmânat cântereței un bilețel cu toate lucrurile pe care voia să i le spună, cu scopul de a-i distrage atenția cât timp el scotea inelul din cutie. Simplu şi drăguț, nu? Dar cutia era prea mare ca să nu atragă atenția.

"Trage el cutia care era prea mare pentru buzunarul sacoului lui, rupe buzunarul, dă cu cotul peste sticla de şampanie..." Yep, sticla s-a spart şi şampania s-a vărsat în elicopter. Şi asta sigur nu făcea parte din plan.

Long story short, Katy a spus "da", iar apoi elicopterul a aterizat pe acoperişul unei clădiri din Los Angeles unde a venit încă o surpriză: toată familia lui Katy şi prietenii îi aşteptau pentru o petrecere de logodnă inedită.