Un nou sezon irezistibil Insula Iubirii va avea premiera pe 2 şi 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar surprizele nu întârzie să apară! 5 cupluri curajoase sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor, în vreme ce10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenților noului sezon. 

„Wow, sezonul 6! La începutul fiecărui sezon am spus că acela este mai bun decât precedentul. Aşa zic şi acum! Sezonul 6 este cel mai bun şi vă veți convinge de asta, urmărindu-ne începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat amfitrionul Insula Iubirii, Radu Vâlcan. 

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieții lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relației, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentații. Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan i-a avertizat pe concurenți: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experiență! Începând de astăzi, 21 de zile nu veți mai fi împreună şi nu veți mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”. 

Ce concluzii vor trage noii concurenți după experiența de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marți, la Antena 1.