Ajuns deja la al XV-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! se bucură de un parcurs demn de invidiat. Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de Euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simțit pe propria piele magia transformărilor. În marea finală, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, „bătălia” finală se va da între AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei. Colegii lor, Adda, Tavi, Toto şi Jojo vor susține momente muzicale în afara concursului, alături de invitați speciali şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Ultimul spectacol din acest sezon va fi deschis cu o coregrafie impresionantă, pe hit-ul Jerusalema, la care vor lua parte toți cei din platou. Doi câştigători ai acestui show, Bella Santiago şi Liviu Teodorescu, le vor aduce telespectatorilor, în continuare, un moment cu totul şi cu totul spectaculos, un manifest dedicat marii familii de artişti din întreaga lume – What about us?

Prima finalistă care se aruncă în marele „război” al artiştilor este AMI, care o va aduce în finala transforming show-ului pe Britney Spears, în vreme ce Liviu şi Andrei vor interpreta două etape diferite din viața aceluiaşi personaj – Gică Petrescu. Adriana şi Romică vor aduce fascinantul Bollywood în finala show-ului de la Antena 1, cu un fragment din filmul O floare şi doi grădinari, pentru care au luat lecții de hindi şi au petrecut zeci de ore la coregrafie. Nici cu Monica şi Marcel Rully n-a fost mai blândă, ultimii finalişti ai acestui sezon având de interpretat Kalinka, transformați în Alla Pugacheva şi Ivan Rebroff. 

De cealaltă parte, cei care nu s-au calificat în marea finală le-au pregătit telespectatorilor momente emoționante, alături de persoane dragi din viețile lor. Cătălina Grama – Jojo va susține un recital sensibil alături de bunul său prieten, Andrei Lăzăroiu, în vreme ce lui Tavi îi va fi alături chiar soția lui, Gabriela Cristea şi împreună vor aduce culoare şi bună dispoziție pe scena transforming show-ului. Un moment romantic va construi şi Adda, căreia îi va fi alături nimeni altul decât soțul ei, Cătălin Rizea, iar Toto va bifa o apariție în premieră alături de sora lui, Mayra. 

Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 15-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.