Unii artiști transformă în semnătură look-urile lor și parcă nu ți-i imaginezi cu altă coafură sau cu alt maichiaj, nu-i așa? Ei bine, din când în când, starurile renunță la look-urile care le-au consacrat și se afișează în fața fanilor cu înfățișări complet diferite. 

Este și cazul Arianei Grande, pe care toată lumea o știe cu acea coafură perfectă, un ponytail superb, plin de volum și perfect finisat, pe care a afișat-o în ultimii ani atât pe scenă, cât și la evenimente sau pe Instagram. Toată lumea s-a prins că acea coadă nu este părul Arianei și că este vorba despre multe extensii de păr pentru a obține acel volum și acea lungime. Dar ce ai spune dacă ți-am zice că Ariana are, de fapt, părul scurt în realitate? Mai mult decât atât, artista l-a scurtat și mai mult, recent, și nu mică le-a fost uimirea celor care o urmăresc pe Instagram, atunci când au văzut-o așa pe Insta Stories. 

#ThrowbackTime. Ariana Grande a împlinit 28 de ani. Ce a postat artista pe Instagram?

Ariana și-a ales o tunsoare foarte populară în ultima perioadă, un fel de bob drept și s-a afișat așa pe Insta Stories. Artista apare destul de rar cu părul ei natural, fără să apeleze la extensii, așa că astfel de imagini sunt destul de rare pe conturile ei de socializare. Așa arată părul artistei în realitate, fără extensii și alte trucuri de coafor: