Rihanna a revenit la unul dintre look-urile pe care le purta la începutul anilor 2000. Artista a renunțat la părul lung și s-a afișat cu o tunsoare pixie, foarte îndrăzneață și originală. 

Face ce face și își surprinde fanii cu un look nou. Rihanna s-a afișat recent cu un look pe care l-a mai abordat în trecut, în urmă cu mulți ani. Unii dintre fanii ei probabil au uitat vremurile în care Rihanna era tunsă scurt, dar artista a ținut să le reamintească de look-ul ei preferat de la începutul anilor 2000 și a revenit la el. Paparazzii au surprins-o într-una din serile trecute pe Riri în Santa Monica, iar imaginile au făcut rapid înconjurul internetului. Rihanna a purtat o pereche de pantaloni verzi, un crop top alb și o haină Dior, model vintage, al cărei preț se ridică la 22.000$. 

B***h, better have her money! Rihanna e cea mai bogată cântăreață din lume. Ce avere a adunat în conturi?

Tunsoarea a atras însă toată atenția, iar cei care au văzut imaginile s-au uitat de două ori, pentru a se asigura că este chiar Riri. Artista a încercat să se ”camufleze” cu o pereche de ochelari de soare cu ramă albă, dar a fost deconspirată imediat de fotografi. Diva se concentrează asupra business-ului cu lenjerie intimă și produse cosmetice, pe care le-a scos pe piață sub brand-ul Fenty. Și se pare că îi merge ca pe roate, pentru că a fost desemnată recent ca fiind cea mai bogată artistă din lume, deși nu a mai lansat un album nou de cinci ani. Afacerile au fost cele care i-au rotunjit conturile, iar Riri a investit recent în două locuințe în Beverly Hills, foarte aproape una de cealaltă.