Delia a stat ceva timp departe de culorile îndrăznețe de păr, dar acum a revenit în forță la un look pe care l-a mai abordat în anii trecuți. Artista și-a vopsit vârfurile roz și i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

În urmă cu câțiva ani, Delia își surprindea fanii foarte des cu schimbări îndrăznețe de look. Artista era ba cu părul verde, ba albastru, va roz, la vopsit în toate culorile curcubeului. Aproape că nu trecea o lună fără o schimbare de culoare, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra părului ei, iar Delia a fost nevoită să stea departe, cel puțin pentru o perioadă, de schimbările radicale. Așa se face că în ultimii ani a apărut doar blondă, cu părul până la umeri și a lăsat părul să i se regenereze. Până acum, când s-a vopsit din nou și a ales o nuanță îndrăzneață pentru părul ei.

Ce vremuri! Ce și-a cumpărat Delia din primii bani câștigați din muzică? ”Aveam vreo 17 ani și...”

Viața e roz și roz este lumea toată, la fel și părul Deliei. Cântăreața s-a afișat pe Instagram mai întâi cu o pată de culoare pe breton, apoi cu părul vopsit în roz în jumătatea inferioară. Delia s-a pozat cu noul look și mulți s-au întrebat cât va trece până când va alege o altă culoare. Place your bets! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)