Epilarea definitivă a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, majoritatea vedetelor fiind, în prezent, epilate definitiv, pentru a putea afișa o piele perfectă în orice ocazie.

Iată top 5 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi cu privire la această procedura:

1. Este un tratament unisex, destinat atât doamnelor, cât și domnilor. În ultimii 2 ani, saloanele specializate în epilare definitivă au avut drept clienți circa 80% femei și 20% bărbați. În plus, unele centre de înfrumusețare, precum Nomasvello, afișează prețuri unisex, avantajoase pentru ambele sexe.

2. Vei avea rezultate încă de la prima ședință, când până la 30% din firele de par nedorite vor cădea. Însă, un tratament complet include minimum 8 sesiuni, efectuate la 4- 8 săptămâni fiecare, în funcție de ciclul de creștere a firelor de par.

3. Tratamentul este eficient și sigur inclusiv pe pielea bronzată sau închisă la culoare. Fie că alegi epilarea definitivă cu lumina intens pulsată (IPL) sau cu laser dioda, vei avea rezultate indiferent de culoarea pielii tale. 

4. Procedura nu este dureroasă și nu lasă semne. Astfel, te poți epilă definitiv fără frică, transformând fiecare ședința la salon într-un moment de relaxare și răsfăț.

5. Odată început tratamentul, se va renunța la orice modalitate de smulgere a părului și la metodele clasice de eliminare a pilozității (fără ceară sau aparat depilator). 

 

Dacă ai ales să te epilezi definitiv, te vei bucură în scurt timp de o piele frumoasă și fină și vei avea mai mult timp liber să îl petreci cu cei dragi sau făcând ceea ce-ți place. 

Dacă nu te-ai decis încă, poți testa gratuit epilarea definitivă în oricare salon de înfrumusețare Nomasvello.  Există 57 centre în România și cel mai probabil ai unul chiar la ține în oraș.