Prima ediție a celui de-al şaselea sezon Insula Iubirii, ce a avut premiera aseară, la Antena 1 a adus în atenția telespectatorilor 5 cupluri curajoase care au venit să îşi supună relația celui mai dur test al fidelității, dar şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine şi 10 dintre cele mai puternice ispite masculine. 

„10 femei şi 10 bărbați aleşi special pentru voi sunt aici dintr-un singur motiv: să lupte pentru ceea ce îşi doresc. Carismatici, cuceritori, hotărâți, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care stați acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenților aseară, atunci când aceştia i-au cunoscut pe cei alături de care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, completând: „Ați venit să aflați răspunsuri despre relația voastră! Nimeni nu poate să ştie cum se va termina această experiență. Cu siguranță se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”. 

După ce au avut la dispoziție câteva ore pentru a se instala şi a cunoaşte cele două resorturi, Island Escape şi Village Coconut, pe care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari: şi-au reîntâlnit pentru o scurtă perioadă partenerii, însă întâlnirea a fost cu dublu tăiş. Sub privirile atente ale partenerilor lor, ispitele au dăruit câte o ghirlandă persoanei cu care cred că se vor înțelege cel mai bine. Dacă Alex, partenerul Teodorei, a ieşit în evidență refuzând să poarte ghirlanda de la Lavinia, Cerasela, partenera lui Rareş pe de altă parte, l-a determinat pe Radu să exclame: „Eşti vedeta serii!”, aceasta primind cele mai multe ghirlande de la ispitele masculine de pe Insula Iubirii. La rândul lor, concurenții au fost puşi şi ei în situația de a lua decizii, încă din prima zi pe Insulă: „Veți alege ispita cu care veți merge la prima întâlnire!”, le-a spus gazda reality show-ului. 

În această seară, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea descoperi, în acelaşi timp cu concurenții celui mai nou sezon al reality show-ului, că pe Insula Iubirii timpul curge în alt ritm, viața se derulează pe repede înainte şi că totul se poate schimba la 180 de grade într-o singură clipă! „Pe insula fetelor a avut loc un prim sărut!”, vor fi cuvintele cu care Radu îi va întâmpina pe concurenți la primul bonfire de pe Village Coconut. „Vă zic sincer că nu există jignire mai mare ca asta!”, va spune Alex, partenerul Teodorei. Cum vor reacționa băieții la auzul acestei veşti,  telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, într-un nou episod Insula Iubirii.

Tot de astăzi a început şi castingul pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, la Antena 1. Cupluri care nu își văd viața altfel decât împreună, dar și tineri dornici de distracție și cu putere de seducție, care nu sunt încă într-o relație, sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro pentru cel de-al șaptelea sezon Insula Iubirii, la Antena 1.