În ultima zi din an, Star Chef le aduce telespectatorilor o ediție specială, de sărbătoare, a emisiunii, de la ora 16:00, la Antena Stars. Inspirată din zicala unii muncesc (în bucătărie) şi alții chefuiesc, emisiunea se va desfăşura pe două planuri: în bucărărie, Chef Minh se va ocupa de preparate delicioase şi absolut spectaculoase, în vreme ce actrița Adriana Trandafir va ocupa Camera de distracție, alături de o mulțime de artişti. 

    În bucătărie, Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuțite, Rikito Watanabe, în vreme ce Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. Totodată, Camera de distracție va fi ocupată de Adriana Trandafir şi invitații săi – Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu şi mulți alții. La final, „bucătăraşii” se vor alătura şi ei distracției şi vor da startul petrecerii în ultima zi din an, la Antena Stars. 

    În continuare, telespectatorii sunt invitați să rămână alături de Antena Stars, căci postul le-a pregătit patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de artişti. Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se vor alătura maratonului distracției în noaptea dintre ani, la Antena Stars.