De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte cu ediții speciale ale tuturor emisiunilor, dis de dimineață şi până seara. Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependențã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, Mireasa, se alătură şi el petrecerii, începând cu ora 14:00, la Antena 1. 

“Ne îndreptăm cu paşi repezi spre marea finală a sezonului, care va avea loc pe 19 decembrie, dar până atunci, vom spune <stop joc competiției> şi vă vom invita să petreceți alături de noi trei zile speciale. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, alături de concurenții din casa Mireasa vom spune <La mulți ani!>, dar nu ne vom sfii să ne luăm la <roast>! Cuplurile din casă vor face roasturi unele despre altele, în prezența a doi invitați speciali. Despre cine este vorba, aflați în ediția specială de luni!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. 

Sărbătoarea continuă în casa Mireasa şi pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, când Simona va dezbate alături de concurenți toate superstițiile şi obiceiurile legate de nuntă şi chiar vor pune în practică unele dintre ele. Cine se va descurca cel mai bine, telespectatorii vor putea afla urmărind ediția Mireasa, de la ora 14:00 la Antena 1. Pe 1 Decembrie, de ziua națională, concurenții, îmbrăcați în port popular, vor avea parte de o petrecere pe cinste, cu mâncare tradițională, gătită la ceaun chiar în casa Mireasa, de la care nu va lipsi muzica bună, interpretată live de invitații speciali ai zilei.