La ceas aniversar, în anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit atunci când vine vorba să întindă o mână de ajutor, Antena 1 le aduce trei zile cu program special de sărbătoare, în care vor avea din nou ocazia să spună “Ajut eu!”. 

Pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existență pe piața media, proiectul ambițios Ajut eu! revine cu o nouă ediție în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoția binelui. După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorințe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colțurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1. 

Încă de la primele ore ale dimineții, în cadrul Observatorului dimineții și de la ora 10, într-o ediție de sărbătoare a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, telespectatorii vor putea trăi emoția binelui alături de vedetele preferate. Loredana va susține un super recital live alături de colegul său de juriu X Factor, Florin Ristei şi împreună cu alte vedete ce le vor călca pragul matinalilor vor da startul petrecerii, într-o ediție specialã, din care nu vor lipsi jocurile, muzica bunã şi preparatele alese. Pe parcursul întregii zile, în toate edițiile Observator, unele dintre cele mai îndrăgite vedete le vor fi alături gazdelor jurnalelor. Tot dimineața, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt invitați să trăiască spectacolul magic al imaginației cu jocurile, activitățile distractive şi, bineînțeles, celebrele cântecele Zurli într-o nouă ediție Casa Zurli, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1. 

Începând cu ora 14:00 dorințele vor prinde din nou viață într-o gala-maraton Ajut eu!, un regal de divertisment marca Antena 1, din care nu vor lipsi momentele speciale Chefi la cuțite, Te cunosc de undeva! şi iUmor. Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar se vor afla alături de vedetele stației, dar şi de invitații lor speciali şi vor aduce laolaltã dorințele şi oamenii generoşi care doresc sã le împlineascã, într-o gală plinã de emoție. 

Seara, de la 20:00, cu doar câteva ediții înainte de marea finală, telespectatorii se vor putea delecta cu o ediție specială de roast iUmor. Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, jurații ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Mai mult, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20:00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți nu ar îndrăzni să le rostească. Sau cel puțin nu de față ce ei!  

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca alături de Antena 1 ”Ziua superstițiilor”. Edițiile speciale de sărbătoare Observator, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa şi Acces Direct vor scoate la iveală toate vedetele care cred în spirite, farmece, deochi sau care se închid în casă într-o zi de 13. Începând din 30 noiembrie, zi de zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19,  Alessandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoționante dorințe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

 

Seara, de la 20:00, luni şi marți, şi miercuri, de la 20:30, confruntările pe echipe continuă în bucătăria Chefi la cuțite. Cu doar câteva ediții înainte de marea finală, rivalitățile întețesc cel mai aprig război culinar, iar tensiunea se resimte încă înainte de fiecare battle. Dornici ca trofeul să poarte însemnul propriei echipe, cei trei chefi vor pune toate armele pe masă şi nu vor face rabat de la amulete. 

 

Tot pe 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, Radio ZU unește artiștii pentru cel mai mare concert din pandemie! Marea Unire ZU, un eveniment devenit deja tradiție al postului de radio, se va vedea anul acesta și pe Antena 1, luni și marți, de la ora 23.15, după Chefi la Cuțite, și aduce împreună pe aceeași scenă peste 30 dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România!

Sărbătoarea #deneoprit continuă marți, 1 decembrie. De Ziua Naționalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediție specialã a Observatorului, de la ora 06:00. De la ora 08:00, Răzvan și Dani vor petrece românește și vor spune, în direct, ”La mulți ani, România!”. Unii dintre cei mai îndrăgiți artişti le vor trece pragul matinalilor, iar Vlăduț va pregăti și de data aceasta cele mai savuroase delicatese tradiționale, în spiritul sărbătorii de 1 Decembrie. De la ora 14:00, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale Acces Direct, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Armin Nicoară, Georgiana Lobonț, Constantin Enceanu. Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu şi alți mari artişti din lumea muzicii populare spun „prezent” la marea sărbătoare.  

Pe parcursul întregii zile, vedetele vor ieşi la joc şi vor impersona nume sonore din istoria românească, iar de la ora 17:00, telespectatorii se vor putea delecta cu un Roast Istoric iUmor. Într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.   

    Emoție #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.