În ultima vreme, trăim de parcă am avea un cronometru deasupra capului, care ne face fim mereu pe fugă. Este și normal, dacă ne gândim cum arată o zi din viața noastră: dus copiii la școală, fuga la serviciu – unde avem sau nu activitate de teren, luat copiii de la școală, dus la antrenamente sau activități extracuriculare, cumpărături și abia apoi acasă. 

Pentru toate a ”jongla” cu toate aceste activități este nevoie de o bună organizare, dar mai ales de un autoturism care să îți permită deplasarea mai ușoară. Dar ce faci atunci când cel personal nu este disponibil? 

Apelezi la un taxi sau la mijloacele de transport în comun? Mai bine nu, și opteazi pentru închirierea unei mașini. De asemenea, această variantă se dovedește a fi salvatoare și în alte situații. Dacă nu ai mai procedat până acum așa, citește cu atenție cele 6 motive pentru care să apelezi la masini de inchiriat este cea mai bună soluție.  

 

Poți ajunge rapid unde dorești

Închirierea unei mașini este excelentă atunci când mergi în concediu. Nu trebuie să-ți mai faci griji dacă găsești sau nu un taxi, dacă nu cumva îți va cere mulți bani doar pentru că ești turist, sau nici nu vrei să apelezi la mijloacele de transport în comun pentru că nu cunoști nici rețeaua, dar nici orarul acestora. Prin urmare, închiriază o mașină și relaxează-te: explorează după bunul plac zona, fără să depinzi de nimeni. Tu îți faci singur programul, așa că ai scăpat de un stres în plus! 

 

Bani economisiți

Ai reușit să ajungi într-un loc pe care îți doreai demult să îl treci pe lista destinațiilor de concediu. Cu toate acestea, aspectul material încă este important pentru tine, așa că ai ales o cazare mai ieftină, ceva mai departe de centrul orașului. Nu vrei însă să petreci ore în șir până ajungi aici, unde sunt majoritatea punctelor de interes, așa că închiriază o mașină. Din nou avem parte de libertatea de mișcare de care aminteam mai sus și, în același timp, de bani economiți. Ce poate fi mai bine decât atât?

 

Mereu la îndemână

Din nou, despre concediu! Apropierea sezonului estival ne duce cu gândul la vacanțe perfecte, în destinații cât mai exotice, peste hotare! Este și normal ca într-o țară străină să nu știi orarul autobuzelor, traseele și nici varianta unui taxi nu este ceva de luat în calcul, pentru că este destul de scumpă. 

Din fericire, există firme care se ocupă de închirierea mașinilor, și la serviciile cărora poți apela cu încredere. Majoritatea sunt în apropierea aeroportului, așa că nu va fi greu să le găsești și gata: problema s-a rezolvat rapid! 

 

Mai mult confort

Atunci când ești la volanul unei mașini, poți să o folosești pentru a ajunge în locuri îndepărtate, unde turiștii obișnuiți nu prea se găsesc, și unde poți simți mai bine atmosfera locului. 

În plus, dacă ești genul care adoră confortul, închirierea unei mașini, care te așteaptă deja la aeroport sau gară este perfect. Știi și tu cât este de obositor să cari bagajele prin mijloacele de transport în comun, sau să fii taxat în plus de către șoferul taxiului. Așa că spune pas acestor variante și închiriază o mașină: va fi de-a dreptul perfect! 

 

Alegi mașina pe care o dorești!

Parcul auto al unei firme care are drept obiect de activitate închirierea de autoturisme este unul bine pus la punct, așa că poți să alegi ce mașină dorești pentru a o conduce prin oraș. În plus, pentru că există o concurență destul de mare, nu este de mirare că poți avea parte inclusiv de unele oferte care te vor face să economisești bani frumoși. Și cine nu își dorește așa ceva?

 

Variantă mai ieftină

Locuiești într-un oraș mare, dar cu toate acestea autoturismul nu îți este necesar zilnic, așa că nu este vreo problemă că încă nu ți-ai achiziționat unul. Ar fi nevoie doar când preconizezi niște ieșiri la sfârșit de săptămână, sau la unele cumpărături la mall-ul din afara orașului. Prin urmare, de ce să cumperi o mașină pentru aceste deplasări, când o poți închiria. Întreținerea unei mașini este destul de costisitoare, așa că varianta închirierii uneia este mult mai avantajoasă în condițiile de mai sus. 

 

Concediul perfect, chiar și cu copii mici

Dacă este nevoie să parcurgi o distanță de minim patru ore pentru a ajunge la destinație, în special când ai copii mici, trebuie să găsești cea mai bună, dar și avantajoasă soluție. Un zbor low-cost, la care se adaugă și închirierea unei mașini de la aeroport poate fi o variantă mai mult decât indicată. Vei ieși mult mai ieftin, dar vei ajunge și mai repede, iar părinții cu copii mici știu exact ceea ce vrem să spunem. Nimeni nu își dorește să conducă ore în șir, în timp ce pe bancheta din spate pare că a început al Treilea Război Mondial. Nervi, oboseală, frustare… sunt doar câteva dintre ”plăcerile” unui astfel de drum. 

 

Ajungi rapid la destinație

Chiar și în condițiile în care închiriezi o mașină pentru drumurile prin oraș, când mașina personală este în service sau la partener, este mult mai plăcut să ajungi la destinație exact atunci când trebuie, evitând aglomerația și programul haotic al mijloacelor de transport în comun, sau dorința de ”ciupi” la aparat a unor șoferi de taxi. 

Erai sau nu conștient de avantajele pe care le poți avea atunci când apelezi la serviciile oferite de o firmă de închiriat mașini?