Cauți un cazino online care să fie pentru tine atât o sursă inepuizabilă de distracție, cât și una de obținere a unui venit suplimentar și vrei să vezi ce variante ai la dispoziție? Există mai multe tipuri de cazinouri din care poți să alegi un top casino online care să-ți ofere toate avantajele pe care ți le dorești.

 

De câte tipuri sunt cazinourile online disponibile în ziua de azi?

În România sunt disponibile foarte multe cazinouri online, însă fiecare dintre ele este atât de special, încât ne este destul de dificil să facem o clasificare clară. Majoritatea cazinourilor online populare oferă atât jocuri de tip slot, cât și jocuri de masă și astfel, dacă vrei să împarți cazinourile în mai multe categorii, o poți face nu neapărat după tipul jocurilor pe care le oferă, ci după jocurile pe care se axează în mod speciale.

Cazinouri specializate în ruletă online

 

Ruleta este unul din cele mai vechi, dar și mai apreciate jocuri de cazino din lume. Pentru simplitatea sa, dar și câștigurile fabuloase pe care le oferă, ruleta este jocul preferat pentru mulți amatori de senzații tari. Iar, când vine vorba de cazinouri online, distracția atinge cote maxime deoarece cazinourile specializate în ruletă din universul virtual oferă mai multe variante inovatoare de joc decât poți gusta în realitate și astfel, plăcerea pe care o ai încercându-le pe fiecare dintre ele este și mai mare.

 

Cazinouri specializate în Blackjack online

 

La fel ca ruleta, și Blackjack este un joc clasic de cazino. Iar vestea bună este că pe internet există infinit mai multe variante disponibile decât în lumea reală. Cazinourile virtuale specializate în Blackjack oferă în primul rând bonusuri foarte atractive, dar și promoții și turnee speciale pentru cei cu adevărat pasionați.

 

Cazinouri specializate în sloturi online

 

Sloturile, sau păcănelele, sunt acel tip de jocuri cu o grafică foarte complexă, dar un gameplay extrem de simplu, lucru care le face foarte populare în rândul celor neinițiați, dar și în rândul celor care iubesc jocurile ce le oferă șanse de câștig. Când vine vorba de jocuri de tip slot, câteva titluri celebre sunt: Mega Fortune, Fruit Shop, Cat in Vegas și Gonzo Quest, fiecare cu o poveste fascinantă și o dinamică ce te ține cu sufletul la gură.

 

Cazinouri online specializate în Poker

 

Și în final, mai există și cazinouri online axate pe Poker, care oferă clienților lor și mai multe variante de Poker în afară de cea clasică. De exemplu, la un astfel de cazino mai poți juca și 2-7 Triple Draw, Poker Chinezesc, Seven-Card Stud, Texas HoldEm sau Omaha, în funcție de preferințele tale sau de avantajele pe care ți le oferă în plus fiecare tip de joc.

 

Din nou, nu există reguli bătute în cuie, dar cazinourile online se mai pot clasifica și în funcție de metodele de plată pe care le pun la dispoziția clienților lor. Din acest punct de vedere, dacă vrei să ai parte de satisfacție maximă, ar fi bine să alegi un cazino care îți oferă cât mai multe variante.

 

Dintre cele mai comune metode de plată, amintim:

 

- posibilitatea efectuării plății cu ajutorul unui card de debit sau de credit;

- posibilitatea efectuării plății prin intermediul unui transfer bancar;

- plata într-o sucursală bancară fizică;

- plata prin intermediul partenerilor cazinoului la care joci;

- Revolut.

 

Nu în ultimul rând, mai putem cataloga cazinourile online și în funcție de bonusurile pe care le poți primi la înregistrare sau pe parcursul perioadei în care le folosești ca membru.

 

La capitolul bonusuri, așa cum este evident de altfel, ar fi bine să alegi un cazino care îți oferă cât mai mult deoarece, folosind aceste bonusuri poți testa diferite jocuri și afla care ți se potrivește mai bine înainte înainte să joci pe banii tăi.

 

Bonusurile sunt exprimate în general într-un număr de rotiri gratuite, ce pot fi folosite pentru jocurile de tip slot. Dar există și cazinouri care oferă alte tipuri de bonusuri și recomandarea noastră este să studiezi cu atenție oferta pieței înainte de a te hotărî la un cazino.