Jucăriile moderne i-au făcut pe cei mici să iubească ieșitul la plimbare, să se bucure de aerul proaspăt al dimineții și să îi îndepărtezi mai ușor de gadgeturile deja obișnuite. O idee excelentă de a ajuta copilul să treacă de faza telefoanelor și a tabletelor este achiziționarea unei mașinuțe electrice. 

Răsfață-ți copilul cu jucăriile de la Nichiduta!

Pe site-ul nichiduta.ro poți găsi toate jucăriile și dispozitivele de care să se bucure copilul tău. În secțiunea de „la plimbare” sunt disponibile trotinete, triciclete, karturi cu pedale, mașinuțe electrice, mașinuțe cu pedale, premergătoare, vehicule fără pedale, săniuțe și articole pentru iarnă, hamuri, role, biciclete, hoverboard, skateboard sau accesorii pentru biciclete. Mașinuțele electrice au cunoscut un succes deosebit în ultimii 3-4 ani, așadar e timpul să îl răsfeți și tu pe cel mic!

Fetiță sau băiețel, mașinuțele electrice se potrivesc în ambele cazuri. Pentru mai multe detalii accesati nichiduta.ro/masinuteelectrice. În această categorie, veti găsi diferite mărci reale ale mașinilor precum Audi Q8, Jeep 4x4, Range Rover sau ATV-uri. Alege mașinuța în funcție de preferințele celui mic și oferă-i șansa de a „conduce” mașina visurilor sale! Pasiunea pentru motoarele pe patru roți începe încă de la vârste fragede, în acest fel dezvoltându-i interesul pentru mașini. 

Conducerea unei mașinuțe electrice poate fi chiar benefică pentru cel mic. Spre exemplu, el poate fi mult mai atent la obstacole și detaliile din jurul său. Va ocoli cu atenție pietrele de dimensiuni mari și va evita să se lovească, chiar dacă practic o vei conduce tu. Bucuria celor mici nu se compară cu nimic, atunci când îi vedem zâmbind! Răsfață-ți copilul cu jucăriile de la Nichiduta!

Domnișoarele pot merge și ele într-o astfel de mașinuță, oricare ar fi brandul dorit de ele. Mercedes, Range Rover, ATV-uri sau Jeep-uri, toate au culori specifice fetițelor, cât și băiețeilor. Poți alege dintr-o varietate de mașinuțe electrice, în culori vii sau neutre; de la roz, roșu sau galben, până la negru, albastru sau gri. 

Nichiduta.ro dispune de o gamă largă de mașinuțe electrice și motociclete electrice

Motocicletele electrice pot fi folosite de cei care reușesc să își păstreze bine echilibrul, pentru a evita căzăturile. Totuși, pentru mai multă siguranță a copilului tău orientează-te către mașinuțele electrice. Dacă ai doi copii de vârste apropiate, mașinuțele pot fi achiziționate în modele cu două locuri. Acestea au suficient spațiu pentru doi copilași, însă dacă nu dorești să se iște certuri între cei mici, achiziționează-le două!

Pe site-ul nichiduta.ro ai la dispoziție numeroase jucării, cât și hrană, articole pentru viitoarele mămici, pentru grădiniță și școală sau scaune auto. Comenzile pot fi plasate online sau la numărul de telefon specificat pe site. Dacă dorești să discuți alte detalii, în secțiunea de contact poți selecta categoria mesajului tău.

Poți comanda inclusiv prin e-mail la comenzi@nichiduta.ro sau poți discuta cu departamentul service, financiar, furnizori sau marketing, tot prin e-mailurile afișate pe site. Răsfață-ți copilul cu jucăriile de la Nichiduta!

Contact:

comenzi@nichiduta.ro

0341 733 029