Se apropie lent, dar sigur, sezonul cald. Adorăm verile călduroase care parcă ne dau o poftă nebună de viață, totuşi, marea problemă rămâne arşița şi ce am putea purta atunci când efectiv simțim că ne topim de la atâta căldură. Doamnele şi domnişoarele mai rezolvă problema cu câte o rochiță maxi, pantaloni largi de in, etc. Dar domnii şi domnişorii ce ar putea purta? Soluția constă, desigur, în pantalonii scurți. 

Ce pantaloni scurți pentru bărbați se aleg pe timp de vară? 3 modele practice

 

Domnilor (şi doamnelor, ştim că-i mai ajutați din când în când să aleagă, avem şi pentru dumneavoastră imediat un pont, deocamdată vorbim cu dânşii) la întrebarea de mai sus răspunsul constă în cele 3 modele practice de pantaloni scurți pentru bărbați care vă vor ajuta să vă mai răcoriți pe timp de vară.

Pentru o zi normală de muncă (desigur, dacă spațiul în care lucrați vă permite acest lucru), o plimbare în oraş, o ieşire de seară cu prietenii la terasă, o aniversare, puteți alege pantalonii scurți din pânză. Sunt extrem de practici, casual, dar bine accesorizați am spune chiar smart-casual spre elegant şi foarte cool. Şi la propriu, şi la figurat!

Dacă sunteți firi mai sportive şi combinați utilul cu plăcutul, cele mai bune opțiuni în ceea ce priveşte pantalonii scurți pentru bărbați sunt cei din bumbac, cu croi şi aspect sport. 

Ultimii dar nu cei din urmă sunt pantalonii scurți pentru bărbați din denim, care pot fi purtați în aproape orice situație şi în aproape orice combinație. Versatili ca orice jeanşi, aceştia se mulează perfect pe orice stil de viață ați avea. 

Pentru a vă face o idee despre modelele de pantaloni scurți despre care vorbim, cautați sugestiile partenerului de încredere ANSWEAR.  Doamnelor, nu v-am uitat nici pe dumneavoastră! Priviți aici pentru câteva modele: https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti.​

Cu ce alte piese vestimentare se pot combina pantalonii scurți pentru bărbați?

Dacă tot am vorbit mai sus despre 3 modele practice de pantaloni de bărbați, atunci vă vom da nişte sfaturi despre cum să îi combinați cu alte articole din garderoba voastră. 

Pentru modelul de pantaloni scurți casual din pânză, recomandăm o cămaşă la fel de subțire, ori din acelaşi material, ori din in, care se poartă puțin largă, cu nişte tenişi comozi sau cu pantofi casual, din piele. Desigur, puteți purta cămaşa băgată în pantaloni, în acest caz veți avea nevoie de una cambrată.

Pantalonii scurți sport, din bumbac sau foiță, merg cu orice, mai puțin cu cămăşi: cu maiouri sport, tricouri, bluze, etc. Ideea este să aveți în orice moment libertate de mişcare. 

Pantalonii scurți de bărbați din denim merg cu orice. Chiar cu orice. Depinde doar ce stil doriți să abordați, de la sport-casual până la smart-casual. Şi cum vreți să vă simțiți!

Pentru o mai bună inspirație, vă invităm pe ANSWEAR.ro. Vă garantăm că o dată ce veți vedea modelele de pantaloni scurți, veți ştii exact care cum şi cu ce merge combinat. Acestea sunt câteva sugestii, însă nu sunt singurele. Cu siguranță, ai numeroase ideei pe care vrei sa le pui în practică.