Vrei să faci față cu succes variațiilor de temperatură și schimbărilor de anotimpuri? În acest caz, gecile de tranziție sunt cele care te vor ajuta să înfrunți ploaia, vântul, frigul și să fii îmbrăcat stilat și confortabil în același timp.

Nimic nu se compară deci cu gecile de tranziție Bolf care te protejează așa cum trebuie de intemperii! Atunci când îți dorești deci o geacă care să se adapteze schimbărilor de temperatură, dar și activităților tale, soluția este foarte simplă, gecile de tranziție sunt cea mai bună alegere. 

Care sunt avantajele unei geci de tranziție pentru această toamnă?

Concepute pentru a facilita mișcările în această toamnă sau și primăvara de ce nu, gecile de tranziție se pot purta atunci când faci drumeții, când alergi, ieși cu câinele la plimbare. Te va menține la căldură și nu te va lăsa să te uzi atunci când plouă afară. Asta fie că practici o activitate mai intensă, fie că nu. 

Care sunt diferitele materiale din care poți să alegi?

Poți alege geci de tranziție din materiale naturale, precum bumbacul, lâna sau pielea sau din materialele sintetice precum poliesterul, poliamida sau vâscoza.

Bumbacul este un material moale, călduros, rezistent și foarte ușor de întreținut. Lâna este o fibră de origine animală și are marele avantaj de a absorbi umiditatea și de a fi un excelent izolant termic. 

Pielea este o alternativă bună atât iarna, cât și la schimbările de anotimpuri. Pielea are și ea proprietăți impermeabile și anti-vânt. Este vorba despre un bun izolant care nu are nevoie de o grosime importantă pentru a ne proteja de frig în mod eficient. 

Poliesterul oferă suplețe și soliditate. Este și un excelent izolant contra frigului. 

Poliamida este un alt material rezistent și elastic. Este un material etanș și are avantajul de a se usca foarte repede. 

Vâscoza are proprietăți excelente atunci când vine vorba despre absorbția de umiditate. Deci este un material foarte utilizat pentru dublurile de geci sau de veste. 

Care sunt modelele de geci de tranziție pe care le poți alege?

Gecile din piele. Geaca de piele este o piesă vestimentară clasică din dressingul masculin. Atunci când o vei alege va trebui să te întrebi mai întâi ce stil vrei să porți- streetwear, casual, sportswear sau casual șic. Va trebui să fii atent și la calitatea pielii și la proveniența sa.

Geaca tip aviator este o altă geacă perfectă de tranziție. Un model emblematic, care se poate recunoaște ușor după cele două buzunare mari ale sale și gulerul său care seamănă cu cel al unei cămăși. Arată cel mai bine alături de o pereche de blugi și una de cizme. 

Geaca bomber. Este un strămoș al gecii de aviator, foarte în tendințe încă din anii 2015. Se găsește mai nou aproape peste tot. Este geaca ideală pentru schimbrea de anotimpuri datorită lejerității sale. Și atunci când vine vorba despre stil,  se poate purta extrem de ușor.

Parka mai lejeră anti-vânt. Este mai lejeră și după cum o indică și numele său, este o geacă izolantă de vânt și de ploaie. Se poate folosi mai ales pentru a face sport, dar este și cea mai fashion piesă vestimentară. Menține foarte bine căldura și confortul. Te poate proteja de ploaie sau de vânt atunci când alergi, dar se poate purta și la un look mai lifestyle sau mai trendy.