Alegerea celei mai bune clinici de medicină chineză este similară cu alegerea oricărui alt tip de cabinet sau unitate medicală. Cea mai bună clinică de medicină chineză, în special de acupunctură, este clinica care satisface nevoile fiecărui pacient, deci nu există un singur răspuns care să fie cel mai bun.


Factorii care ar trebui să fie luați în considerare atunci când alegeți o clinică includ locația, costul serviciilor, curățenia și chiar comportamentul personalului. Din experiența noastră, putem spune că clinica Qi este una dintre cele mai noi si moderne clinici de acupunctura, pentru că întrunește foarte multe caracteristici pozitive.

Prietenii sau cunoștințele vă pot oferi, de asemenea, o mulțime de sfaturi și pot împărtăși cu voi experiențele cu o anumită clinică de medicină chineză și acupunctură, care se poate dovedi neprețuite pentru a determina ce clinică este cea mai bună.

Căutarea informațiilor specifice, cum ar fi serviciile primite sau oferite, precum și eficacitatea tratamentului, pot fi deosebit de utile. Cu cât sunt mai detaliate sursele de informații pe care le pot furniza cu privire la vizitele la o anumită clinică, cu atât evaluarea clinicii pentru serviciile prestate și satisfacția clienților vor fi mai bune.

Vizitarea diferitelor unități și adresarea de întrebări reprezintă o altă abordare bună pentru alegerea celei mai bune clinici de acupunctură și medicină chineză. A petrece câteva minute în sala de așteptare reprezintă o metodă utilă ce poate oferi multe informații. De exemplu, puteți astfel determina dacă atmosfera este una plăcută și totul în jur este confortabil. Unele clinici mai mici pot fi primitoare și arătoase, cu un profesionist sau un medic care poate sugera cele mai bune practici de tratament. În astfel de clinici mici, este posibil să aveți chiar și oferte mai primitoare decât în alte părți. Pe de altă parte, o clinică modernă și nouă, precum clinică Qi, va oferi celor care le calcă pragul o mulțime de avantaje. Printre acestea se numără siguranța și igiena deosebite. De asemenea, o clinică nouă dispune de cele mai noi ustensile folosite în acupunctură și în medicină tradițională chineză în general.

O altă metodă de a stabili care este cea mai bună clinică? Ei bine, o privire rapidă într-o rubrică de publicitate a unui site sau pagini de internet, sau chair a unei reviste, poate oferi un punct de plecare pentru găsirea celei mai bune clinici de medicină chineză. Unele clinici pot fi listate la rubricile care includ „acupunctura” sau „medicină alternativă”. Poate fi posibil să găsiți clinici care postează acreditările profesioniștilor lor și oferă o listă de servicii. Această metodă de publicitate poate oferi și mai multe informații cheie pentru a ajuta la alegerea optimă a clinicilor. 

Blogurile pe internet și rețelele sociale pot fi un instrument fantastic pentru cercetarea companiilor și a produselor. Ele pot oferi o perspectivă mai mare asupra celor mai bune clinici de medicină chineză. Acesta este un mod deosebit de eficient de a aduna mai multe opinii și experiențe într-un timp scurt. Dacă o clinică de medicină chineză se dovedește a fi alegerea greșită, totuși, încercarea altor clinici este perfect acceptabilă. O nouă clinică poate oferi o potrivire individuală mai bună.

Clinică Qi, din București, conform celor care au apelat la serviciile profesioniștilor de aici, este una din cele mai bune din țară. Există persoane care se deplasează chiar din alte orașe pentru a se trata aici. Ce servicii oferă?

Clinica de acupunctură Qi oferă un număr foarte mare de tratamente pentru diverse afecțiuni. Acupunctura poate fi indicată ca terapie de fond în aproape toate cazurile de probleme legate de durere, dificultăți funcționale sau boli metabolice sau degenerative de orice amploare, severitate sau durată. La cei care au rezolvat deja problema, este indicat însă la nivel preventiv pentru a evita apariția unor boli viitoare, mai mult sau mai puțin legate de cele tratate.

De fapt, atunci când este aplicată corect, acupunctura vă permite să interveniți asupra întregului, adică corp, minte și suflet, promovând o armonie și un echilibru mai stabil.

Pentru acupunctură, se folosesc întotdeauna instrumente complet sigure (ace), deoarece sunt de unică folosință și foarte subțiri. Dimensiunea lor extrem de mică implică, de asemenea, chiar și în caz de alergii evidente la metale, o singură reacție posibilă, deși foarte rară, adică o roșeață locală ușoară și limitată la punctul de inserție.

Chiar și pentru persoanele care iau un tratament anticoagulant, nu există niciun pericol: acele de acupunctură, datorită construcției lor, pot provoca ocazional hematoame superficiale foarte mici, fără semnificație patologică.

Metoda de acupunctură folosită de clinică Qi își are originile în medicină chineză, chiar dacă a fost integrată și actualizată progresiv în ​​ceea ce privește patologiile.

Pe scurt, tehnica de acupunctură utilizată implică utilizarea predominantă a așa-numitelor „cinci puncte”, dispuse pe membre, în unele puncte ale capului și urechii. În ansamblu, sunt exploatate diferite interacțiuni între alternanțele Yin – Yang, Gol – Plin, Sus – Jos, Dreapta – Stânga, într-o acțiune complexă și coordonată dinamic, care reproduce acel echilibru energetic capabil să acționeze simultan și eficient atât asupra simptomului, cât și asupra constituției pacientului.

În acupunctură, acele sunt lăsate pe loc pe o perioada de aproximativ 30, în funcție de cât cere situația. În acest timp, pacientul este întins confortabil, într-un mediu cald și potrivit pentru a produce o stare profundă de relaxare.

În cazurile în care problema pacientului este în fază acută, pot fi necesare tratamente mai dese, pe parcursul unui număr mai mare de săptămâni. În majoritatea cazurilor de tulburări cronice sau ușoare, de obicei este suficient un singur tratament pe săptămână. Cu toate acestea, este importantă continuitatea tratamentului cu acupunctura care, atunci când este menținut în mod corect, permite că efectul tratamentului să acționeze din ce în ce mai profund. Odată atins beneficiul așteptat și dacă tulburarea se ameliorează, rezultatul poate fi consolidat cu câteva ședințe la două, trei sau chiar patru săptămâni distanță.

Pentru cei care suferă de o problemă cronică prezentă de câțiva ani, este necesară o continuitate mai mare atunci când rezultatul este atins.

Alegeți, așadar, clinica Qi...rezultatele vor fi pozitive!