Nunta celei mai bune sau celei mai apropiate prietene este o nuntă specială. Nu este la fel ca alte nunți.  Din acest motiv, pe lângă participarea necondiționată la petrecerea cea mai importantă din viața ei, trebuie să te gândești la o surpriză specială pentru ea. Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru viitoarea casă a prietenei care se va mărită, poți profita de lista noastră de cadouri.

 

Sunt diferite produse ce pot face parte din cadourile care pot fi primite la nunta unei prietene apropiate. Pentru prietenele tale apropiate care urmează să se căsătorească și vor avea o casă nouă, un cadou deosebit va însemna enorm. Iată ce poți să-i oferi celei mai bune prietene cu ocazia nunții:

 

O lenjerie de pat deosebită


Da, știm, sună ca un clișeu, însă lenjeriile de pat nu se demodează niciodată și nu sunt niciodată prea multe. Știi prea bine: trebuie să ai mereu în casă 2-3 lenjerii de schimb și, dacă sunt chiar mai multe, este și mai bine. O lenjerie de pat pe care poți să o oferi prietenei tale trebuie însă să îndeplinească anumite criterii. Calitatea acesteia trebuie să fie impecabilă. Mizează întotdeauna pe lenjeriile din bumbac 100%. Acestea sunt cele mai versatile dintre toate. Bumbacul 100% nu este  amestecat cu fibre sintetice, este hipoalergenic, se spală ușor, rezistă mult timp dacă este îngrijit cum trebuie și este foarte plăcut în contact cu pielea. Poți să arunci o privire prin gama de lenjerii de pat Cala Exclusive.  Aici vei găsi lenjerii deosebite, cu modele moderne și calitate de top. Prețul este unul foarte bun, așa că, dacă chiar îți dorești să faci o surpriză deosebită prietenei care se căsătorește, poți achiziționa două lenjerii de pat. Îți garantăm că nu se va supăra.

 

Vacanță exotică

 

Prietenele apropiate sunt întotdeauna speciale și de aceea nunțile lor sunt și ele importante. Dacă ești încă în căutarea unor cadouri originale, altele decât ideile obișnuite și dorești ceva ce să o impresioneze pe prietena ta apropiată care este pe punctul de a se căsători, îi poți dărui iubitei tale prietene o vacanță de vis unde să o poată merge alături de soțul ei. Dacă vrei că prietena ta și soțul său să mai petreacă împreună o vacanță frumoasă, în afară de luna de miere, le poți prezența un plan de vacanță la care să meargă după nuntă. Sau poate vor face chiar luna de miere. Alege o destinație exotică, unde cei doi să se bucure de ei, să se relaxeze după marele eveniment și să își construiască amintiri superbe. Prietena ta nu este adepta țărilor exotice? Află ce își dorește să vadă și, dacă ai posibilitatea, atunci oferă-i o vacanță în destinația dorită.

 

Un set de înfrumusețare de lux

 

Produsele pentru îngrijire și păstrarea frumuseții sunt printre cele mai speciale cadouri pe care le poate oferi o prietenă. După cum știe toată lumea, nunta este un proces extenuant și, cu siguranță, mireasa va avea nevoie de ceva care să o ajute să se refacă. Îi poți oferi un cadou deosebit prietenei tale,  și anume un set de cosmetice de lux. Și aici nu vorbim despre acele produse ce se găsesc pe rafturile magazinelor și supermarketurilor. Vorbim despre produse din game de lux, mai scumpe decât media, dar care au rezultate magnifice. Dacă nu îți surâde această idee, poți să îi oferi un abonament la un SPA de top, pentru o anumită perioada de timp.

 

O ședința foto VIP

 

În ultimii ani, în afară ședinței foto clasice, înainte sau după nuntă, fotografiile profesioniste în aer liber și în natură sunt la mare căutare. Fotografiile în aer liber sunt mijloacele de a imortaliza amintirile și imaginile cele mai frumoase. Din acest motiv, printre cadourile care pot fi oferite prietenei cu ocazia nunții poate fi o ședință foto în aer liber. Însă oferă-i un pachet VIP. Astfel, ea și soțul ei pot face o serie de fotografii profesioniste, în care să fie tratați ca vedetele, fotografii care să “rupă” rețelele de socializare. Sau, poți să participi la aceste ședințe împreună cu prietena ta și să imortalizezi prietenia care vă leagă de atâta timp.

 

Obiecte deosebite de decor

 

Pe lista de cadouri sunt și obiectele de decor, care pot fi oferite la nunta unei prietene apropiate. O poți ajuta pe cea mai bună prietenă, care se va căsători și se va muta în casă nouă, să-și facă casa și mai frumoasă. Îi poți oferi mai multe produse de decor, de la oglinzi la tablouri, de la mici obiecte de mobilier la sculpturi. În general, obiectele de decor sunt printre articolele cele mai iubite într-o casă, deoarece acestea oferă personalitate locuinței. Din acest motiv, dacă cunoști mobilierul și culorile pe care prietena ta le va folosi în casa ei, îi poți face cadou oricare dintre produsele de decor care să fie compatibile cu ceea ce va avea ea în casă.

 

Mici electrocasnice

 

Electrocasnicele mici nu sunt niciodată de prisos. De exemplu, aspiratorul este un instrument de curățare care ar trebui să fie în fiecare casă. Acest aparat de curățare este un obiect greu și, prin urmare, o povară financiară pentru prietenele tale proaspăt căsătorite. Dacă vrei să îți salvezi prietenele apropiate de o povară financiară și să le ajuți să salveze timp prețios cu curățenia, le poți cumpăra un aspirator. Pe piață există diferite modele de aspiratoare, iar prețurile lor diferă în funcție de caracteristicile pe care le au. Dacă are un aspirator, gândește-te la un fier de călcat. Acesta este o necesitate în fiecare casă. Dacă dorești să-i faci o surpriză, alege o stație de călcat modernă și deosebit de utilă. Cu o asemenea stație de călcat poate să calce “la dungă” chiar și o lenjerie de pat din bumbac 100%.