Nu spune niciodată NU vopselei de păr! Fie că îți dorești o schimbare de look, participi la un eveniment pretențios și vrei să fii în lumina reflectoarelor sau pur și simplu ai nevoie de o nouă imagine care să-ți ofere mai multă încredere de sine, vopseaua de păr poate fi ajutorul tău de nădejde în astfel de cazuri. 

 

În cele ce urmează, ne-am propus să-ți dezvăluim cele 5 motive pentru care merită să aplici pe părul tău culoarea ta preferată. Fii pregătită să obții un look mai rafinat, mai seducător, care va acapara atenția tuturor.

 

1. Vopseaua de păr nu mai este considerată un produs dăunător!

    Din contră, sunt foarte multe vopsele de păr care îmbunătățesc textura firului de păr oferindu-i mai multă densitate și vitalitate în același timp. Metodele de vopsire au evoluat foarte mult, astfel încât te vei simți mult mai sigură cu un produs de calitate în mână și apreciat de foarte multe persoane cu review-uri pozitive în mediul online. 

 

2. Poți experimenta orice nuanță îți dorești!

    Vrei să te faci blondă? Atunci optează pentru o vopsea de păr blond auriu cu ingrediente naturale precum unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui, care te va face să arăți mai feminină, mai șarmantă, cu un strop de luminozitate în stilul tău. 

 

Blondul este una dintre cele mai cerute nuanțe în saloanele profesioniste datorită investițiilor minime și a posibilităților nenumărate privind tehnicile de vopsire: dip dye, balayage, ombré, babylights etc. Experimentează și te vei simți cucerită!

 

3. Ai nevoie de o schimbare chiar și în propriul stil!

    De cele mai multe ori, o despărțire de persoană iubită, un eveniment mai nefericit sau o mutare decisivă pe plan profesional te îndeamnă să recurgi și la schimbarea culorii părului pentru a te privi în oglindă cu o nouă perspectivă și un orizont mai bun. Persoanele care optează pentru vopsirea părului în aceste condiții susțin că se simt mult mai încrezătoare, mai puternice și că viața merge înainte orice s-ar întâmpla.     

 

4. Există o primă dată pentru orice!

Toate femeile au experimentat cel puțin o dată în viață vopseaua de păr. Fie și-au dorit o nouă culoare a podoabei capilare, fie au vrut să găsească nuanța potrivită lor nefiind mulțumite de cum le stă cu look-ul actual. 

 

Așadar, dacă nu acum, atunci când? Urmărește noile tendințe și ține cont de elemente precum: culoarea tenului, a sprâncenelor, lungimea părului, vârsta, recomandările specialistului pentru a-ți găsi vopseaua de păr preferată. 

 

5. Vopseaua de păr ascunde firele albe!  

    Cea mai eficientă metodă de mascare a firelor albe este vopsirea părului. În plus, acum poți opta pentru stilul granny hair, unul dintre cele mai apreciate trenduri de la Hollywood, care este îmbrățișat cu mare bucurie de publicul larg cu vârste diferite. Așadar firele albe nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare atâta timp cât există proceduri de înfrumusețare și îngrijire, adecvate părului tău. 

 

    Recitind motivele prezentate mai sus, te-am convins să te vopsești pentru o reinterpretare fresh a stilului tău?! Dacă părul tău este deja vopsit, o nouă strălucire a culorii este binevenită, iar dacă te numeri printre persoanele care au o nuanță naturală a părului, nu uita că există un început pentru toate.