Când eşti superstar trebuie să ai mereu grijă la aspectul fizic. Aşa că o mulțime de vedete apelează a nişte diete de-a dreptul dubioase pentru a se menține în formă sau, după caz, pentru a slăbi atunci când situația o impune.

FOTO: 10 vedete care au avut probleme cu greutatea, dar au slăbit spectaculos

Pe unele ați putea să le testați şi voi dacă vreți să pierdeți câteva kilograme, mai ales acum, că vine vara, dar, sincer, altele chiar nu sunt de încercat acasă. Convingeți-vă şi voi!

Natalie Portman - dietă pe bază de grepfruit, migdale şi morcovi

Ca să poată juca rolul unei balerine fără probleme de greutate, Natalie a trebuit să ajungă la 36 de kilograme! Da, ați citit bine: 36! Iar pentru asta alimentația ei zilnică a constat o bună bucată de vreme în o jumătate de grepfruit, un morcov şi câteva migdale. W! T! F! Probabil unii vor spune că a meritat, atât timp cât a luat Oscarul, dar nu ştim ce să zicem...

Beyonce - dietă cu lămâie şi apă cu ardei iute

Beyonce a fost nevoită să slăbească 7 kilograme pentru rolul din Dreamgirls, aşa că a renunțat la alimentele solide. Timp de 2 săptămâni a băut doar apă cu suc de lămâie, ardei iute şi sirop de arțar. Uneori, când chiar o răzbea foamea, adăuga şi ceva legume proaspete pasate. Rezultatul a fost cel dorit, dar chiar şi ea a spus că n-ar mai repeta experiența.

Matthew McConaughey - dietă pe bază de lichide şi proteine

Un Oscar pentru cel mai bun actor cere sacrificii. Iar asta o ştie cel mai bine Matthew McConaughey, care timp de 4 luni a ținut o dietă hipocalorică, pe bază de lichide şi proteine.

Reese Witherspoon - mâncare pentru copii

După ce a născut, Reese a slăbit cu mâncare pentru bebeluşi. Nu a renunțat la prea multe alimente, ci a mâncat totul sub formă de pastă şi în porții mici. Secretul este că totul se digeră mult mai repede, ceea ce accelerează metabolismul.

Anne Hathaway - dieta de 500 de calorii

OK! Aşa ceva nu recomandăm nimănui. Dar Anne a trebuit să intre cât mai bine în pielea unei bolnave de TBC pentru "Le Miserables", aşa că toată ziua mânca doar 2 castronele de ovăz deshidratat, ridichi şi puțin hummus.

Christina Aguilera - dieta pe culori

Cum vine asta? Păi într-o zi mănânci alimente de o singură culoare, cu condiția să fie ceva crocant, ceva moale, ceva cald şi ceva rece. De exemplu, în ziua "albă" putea mânca fasole albă, brânză şi varză kale. Nu ştim cât e de simplu, dar ideea e că a funcționat!

Christian Bale - o conservă de ton şi un măr pe zi

Pentru rolul din "The Machinist", Christian Bale a trebuit să slăbească 27 de kilograme în 4 luni. Şi a făcut-o cu o conservă de ton şi un măr pe zi. Adică 300 de calorii, iar în rest lua cu apă, să uite de foame. Partea proastă e că a pierdut şi din masa musculară, ceea ce explică aspectul creepy din film.

Madonna - dieta pe bază de miros de mâncare

OK! Asta chiar e WTF! Ca să nu-şi mai bată capul cu numărul de calorii, Madonna le-a exclus de tot când a vrut să slăbească. Şi s-a "hrănit" doar cu mirosul de mâncare. Adică femeia găteşte, dar nu mănâncă nimic. Iar foamea şi-o potoleşte cu supă cu sare.

Nicole Kidman - dieta pe bază de ouă fierte

După ce a născut, Nicole a vrut să piardă rapid kilogramele în plus, iar dieta ei consta în un ou fiert la micul dejun, unul la prânz şi două la cină. Total nesănătos pe termen lung, chiar dacă funcționează.

sursa