Pe Beyonce o recomandă vocea, talentul şi podoaba sa capilară. Totuşi ea apare când cu parul scurt, când cu el lung, când tuns bob, toate la un interval foarte scurt.

ŞOC: Adevărul este că niciunul nu e părul ei natural. 

De exemplu, acestă fată pare că are un păr natural foarte frumos. Dacă vă uitaţi la clipul de mai jos veţi înţelege că e vorba despre un întreg proces.  

Cea mai comună metodă este cea de mai jos:

În urmă cu ceva timp, Beyonce a şocat lumea cu un păr foare scurt. Da, acesta este părul ei natural.

La distanță de câteva zile, diva a postat aceasta poză pe Instagram pentru a ne arăta cum îsi pregăteşte părul pentru meşe. La parul ei natural se mai adaugă șuvițe de păr pentru a putea realiza acele împletituri.  

Așa că fetelor acesta este motivul pentru care vă este greu să țineți pasul cu schimbările de look ale artistelor vostre preferate. 

FOTO: 40 de fotografii cu artiștii de la noi și de la ei și mamele lor

Din păcate, există şi efecte negative. Un exemplu în acest sens îl dă fotomodelul Naomi Campebell. Deoarece meșele sunt mult mai grele decât ar fi un păr natural, rădăcinile au de suferit. În caz că v-am dat idei priviți aceste poze! Sigur vă vor face să vă mai gândiți!

O variantă mult mai simplă e peruca. Iată un exemplu de cât de naturale pot părea unele peruci:

Uneori chiar și Beyonce mai dă greș. Am  selectat pentru voi câteva poze în care se vede clar că diva poartă perucă.

Nu înseamnă că o iubim mai puțin pe Beyonce. Poate chiar dimpotrivă, realizăm câtă muncă e în spatele acestei imagini perfecte.