Anul 2020 va fi unul pe care nu îl vom uita prea curând, având în vedere pandemia care ne-a afectat viețile tuturor. Însă, în fiecare zi primim vești bune și avem speranța că totul va reveni la normal într-un viitor apropiat. La trei luni de la confirmarea primului caz de Coronavirus din România, oamenii au început să fie mai relaxați, având în vedere că s-au obișnuit cu anumite reguli ce salvează vieți: purtarea măștii, o igienă riguroasă și păstrarea distanței în locurile aglomerate. 

 

Însă, din păcate, momentan nu sunt permise diferite evenimente, iar printre acestea se numără și ceremoniile de absolvire și petrecerile de final de an școlar. Astfel, absolvenții de anul acesta, indiferent dacă ne referim la ciclul gimnazial, liceu sau învățământ superior, nu se vor putea bucura de ceremoniile specifice. Cu siguranță cunoști și tu un elev sau un student în această situație. Deși este destul de supărătoare situația, cu siguranță se va găsi la un moment dat o soluție pentru ca și absolvenții de anul acesta să se poată bucura de ceremonii și de petreceri. 

 

În cazul în care și tu cunoști un absolvent și vrei să îl înveselești, îți sugerăm să îi oferi un cadou special, care să îi aducă aminte de această perioadă, dar într-un mod plăcut. Știm că este greu, însă peste ani, dezamăgirile se vor uita și vor rămâne doar amintirile frumoase. Cea mai importantă este sănătatea și faptul că au familia și prietenii alături, iar acestea sunt amintiri de neprețuit. Printre cele mai reușite cadouri pe care le poți dărui absolvenților de anul acesta se află și trandafiri criogenați calitativi. Aceștia sunt ideali pentru a marca o anumită ocazie: o aniversare, o cerere în căsătorie, nașterea unui copil, o reușită profesională și încheierea unei etape importante din viată, așa cum este și absolvirea. 

 

Dacă ți-am atras atenția și vrei să știi mai multe despre acești trandafiri criogenați, în primul rând trebuie să menționăm că îi poți comanda online, dintr-o florărie de lux. Astfel, te vei bucura de transport gratuit și rapid și de mici surprize care vor face toată experiența mult mai frumoasă. Printre acestea se numără și o felicitare personalizată și un ambalaj elegant, deoarece fiecare detaliu contează.

În ceea ce privește trandafirii propriu-ziși, trebuie să menționăm că poți alege trandafiri în culori clasice (galbeni, portocalii, roșii, albi, roz) sau poți opta pentru ceva îndrăzneț: verde neon, albastru electric, auriu, argintiu, negru, chiar și trandafiri bicolori. Poți comanda un singur trandafir, amplasat într-o cupolă de sticlă elegantă sau un mini-aranjament de trei astfel de trandafiri sub cupolă. Ai și opțiunea de a dărui trandafiri criogenați în cutii elegante din carton premium (chiar și în formă de inimă) sau în cutii de acril. Totul ține de preferințele tale și a persoanei căreia urmează să îi dăruiești un astfel de cadou. 

 

Sperăm că informațiile prezentate ți-au fost de ajutor și că vei alege să dăruiești trandafiri criogenați absolvenților de anul acesta. Suntem siguri că se vor bucura foarte mult și cu ajutorul acestor cadouri, își vor aminti doar momentele frumoase de anul acesta!