WhatsApp face eforturi pentru a-și menține utilizatorii, după ce a pierdut câteva milioane de conturi, din cauza modificărilor făcute la politica de confidențialitate. În timp ce mulți useri s-au arătat revoltați de faptul că WhatsApp va partaja datele lor personale către Facebook, aplicația încearcă să îmbunătățească permanent experiența pentru utilizatori. După ce a lansat opțiunea de a efectua apeluri video și audio și pe desktop, WhatsApp mai pregătește câteva schimbări importante anul acesta. 

Una dintre ele este faptul că în curând, utilizatorii vor avea opțiunea să vadă pe WhatsApp secțiunea Instragram Reels. Ambele platforme fac parte din umbrela Facebook, așa că trecerea conținutului de pe Instagram pe WhatsApp este posibilă și se va realiza în cursul acestui an. O altă modificare importantă este că în curând WhatsApp va permite utilizatorilor să fie conectați pe mai multe dispozitive în același timp. În acest moment, dacă te conectezi pe desktop, de exemplu, ești automat deconectat de pe telefon și invers. 

Tips & Tricks. Cum citești mesajele de pe WhatsApp fără ca ceilalți să știe că ai dat cu ”seen”

WhatsApp testează și o funcție nouă și anume ”Citește mai târziu”. Aceasta va permite userilor să marcheze un anumit chat și să-l mute în altă parte, pentru a fi citit ulterior și va fi similară cu ”Chat-uri arhivate”. Toate modificările urmează să fie implementate în următoarele luni, în cursul acestui an.