Obrazul subțire cu cheltuială se ține! Și este valabil și în cazul părului, iar vedetele care pun preț pe aspectul lor fizic scot din buzunar sume exorbitante pentru a arăta bine, mai ales atunci când merg la un eveniment. Este și cazul lui Kim Kardashian, care a plătit o sumă cu patru zerouri pentru coafura pe care a avut-o recent la MET Gala. 

Look-ul lui Kim Kardashian de la MET Gala a fost intens discutat pe internet. Dar acum nu vorbim despre ținuta all black și nici despre cagula care i-a acoperit capul, ci despre coafura pe care a purtat-o. Kim a avut o coadă de cal, aparent banală, numai că pentru a obține acea lungime, până aproape de genunchi, a fost nevoie de multe extensii. Diva nu se uită la bani atunci când vine vorba despre părul ei și a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin decât 10.000$ pentru a obține rezultatul dorit. 

Asta înseamnă să fii milionar! Kim Kardashian și-a surprins prietena cu un cadou de 25.000$

Cel care a dat-o de gol a fost celebrul hair stylist Chris Appleton, care se ocupă de părul ei de ani de zile. Printre clientele lui se numără multe vedete, printre care și Jennifer Lopez sau Dua Lipa. Chris a făcut un Q&A pe Instagram și una dintre întrebări a fost: cât a costat coada de aproape doi metri pe care i-a aplicat-o lui Kim? Răspunsul lui i-a șocat pe mulți: 10.000$ au costat extensiile pe care le-a purtat diva.