Veganismul și vegetarianismul încep să aibă din ce în ce mai mulți adepți și în rândul vedetelor. Multe celebrități de peste Ocean sunt vegetariene sau chiar vegane convinse, de ani de zile, iar ale noastre le calcă pe urme. Fie că au renunțat complet la alimentele de origine animală sau doar la carne, fie că au făcut schimbarea pentru o perioadă limitată sau pentru totdeauna, fie că au avut o motivație etică sau au ales un astfel de regim pentru a slăbi, ele sunt vedetele de la noi care au devenit vegetariene convinse:

Lidia Buble - regimul vegetarian a ajutat-o să aibă silueta mult visată. Artista a povestit în trecut că nu îi place carnea și de aceea a exclus-o din alimentație. A încercat să mai mănânce carne, din când în când, dar preferă peștele și fructele de mare. 

Inna - ”Nu mai mănânc carne, doar din când în când pește și fructe de mare. Nu am mai simțit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Și, din când în când, mănânc burger vegetarian sau sushi”, declara Inna în 2018. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Deliric - iubitul Innei a povestit recent într-un interviu că este vegan convins și că nu mai consumă carne din motive etice. 

Macanache - a devenit vegan la sfârșitul anului 2019. 

Flavia Mihășan - a renunțat la carne în urmă cu 15 ani și de atunci are o alimentație bazată pe legume și fructe și este mereu atentă la silueta ei.  

Lili Sandu - a renunțat să mai mănânce carne în 2010, din motive etice. De atunci are o alimentație bazată pe fructe și legume. 

Andreea Raicu - a fost vegetariană convinsă timp de 9 ani. După această perioadă, a ales să revină la consumul de carne o dată pe săptămână. 

Anca Țurcașiu - a ales să devină vegetariană în 1990 și de atunci nu a mai consumat carne. Consumă în continuare ouă și lactate, bazându-se pe un regim ovo-lacto-vegetarian. 

Claudia Pavel aka Cream - a renunțat la carne pentru a slăbi și a reușit să dea jos 15 kilograme cu un regim alimentar vegetarian. După ce a ajuns la greutatea dorită, a revenit la o alimentație mai puțin drastică și a început să consume pește.