Jennifer Lopez le dă peste nas din nou haterilor și s-a afișat pe Instagram fără pic de machiaj sau filtre. Artista le-a arătat celor care o urmăresc cum își pregătește tenul pentru o zi de filmare și cum obține acel glow natural la care visează toate femeile. 

J. Lo le poate da clasă multor vedete mai tinere decât ea. La 51 de ani, diva arată perfect din toate punctele de vedere. Dacă pentru corpul tonifiat petrecere ore bune în sala de forță în fiecare zi, tenul luminos și neted are și el secretele lui. Artista folosește produsele de îngrijire din colecția de cosmetice pe care a lansat-o pe piață în urmă cu câteva luni. Dacă linia J. Lo Beauty mai avea nevoie de vreo reclamă, ei bine, tenul divei este cea mai bună ”publicitate”. 

Artista a dezvăluit că a folosit o combinație de ser și cremă, pe care și le-a aplicat pe față după ce a demachiat-o folosind o soluție de curățare tot din colecția J. Lo Beauty. Vedeta a profitat de ocazie pentru a le închide gura, încă o dată, celor care susțin că are intervenții estetice la nivelul feței și că de aceea pielea ei este perfect întinsă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)