Nicole Cherry profită din plin de vremea frumoasă și a plecat în vacanță în Grecia. Artista și-a etalat burtica de gravidă într-un costum de baie cu imprimeu de leopard și i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe Instagram. 

Cireșica se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a intrat în al doilea trimestru de sarcină și radiază de bucurie. Și pe plan profesional îi merge ca pe roate și, după ce a lansat o piesă nouă și a avut prima prezentare de modă pentru brand-ul de haine pe care îl deține, Nicole Cherry și-a luat vacanță și a plecat să se bronzeze. Artista profită din plin de faptul că are o sarcină ușoară și poate să facă tot ce își dorește și a mers la mare în Grecia. Nu și-a uitat nici fanii de pe Instagram, unde a postat câteva imagini din vacanță. 

O fotografie cu ea în costum de baie i-a cucerit pe cei care i-au dat follow pe Instagram. Cireșica a ales un model de costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu de leopard. Costumul este decupat în zona abdomenului și a bustului și o prinde foarte bine pe Nicole Cherry, punându-i în valoare burtica de gravidă. Artista a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină și așteaptă o fetiță. Nicole a declarat că plănuiește să fie activă pe plan profesional până aproape de naștere. Micuța ei urmează să vină pe lume în luna decembrie. Așa arată viitoarea mămică însărcinată în patru luni:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)