Ajuns deja la al treilea sezon, serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol ce va fi difuzat începând din 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea polițistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu. 
    Toma este un polițist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic. 
    „În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toți îi tolerează nechibzuința”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său, completând: „Am ce să joc şi mă joc cu toți cum vreau! Îi mulțumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ține cont de sfatul primit: <Fă un super personaj, aşa îmi mulțumeşti!>”. 
    Ce adevăruri nerostite şi ce secrete vechi va scoate la lumină Toma Lungu, telespectatorii vor descoperi urmărind cel de-al treilea sezon al serialului Adela, ce va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.