Lidia Buble și-a descoperit o nouă pasiune și a început să practice un sport în aer liber. Artista s-a apucat de echitație și a postat pe Instagram câteva fotografii cu ea în această ipostază. 

Atunci când nu trage de fiare la sală, Lidia Buble practică echitația. Artista și-a făcut o rutină din a face sport de câteva ori pe săptămână, iar acest lucru se vede. Lidia se laudă cu o siluetă de invidiat și își păstrează formele și mușchii definiți cu multă disciplină. Fanii de pe Instagram ai artistei sunt la curent cu programul de sport pe care îl are, pentru că postează pe stories atunci când merge la sală. De când cu vremea frumoasă, Lidia a lăsat aparatele din sala de sport pentru a face mișcare în natură și a început să practice echitația. 

#FashionIcon. Șapte momente în care Lidia Buble a fost o adevărată fashionistă. Care e ținuta ta preferată?

În ultimele zile, cântăreața a postat pe Instagram câteva fotografii cu ea în mijlocul naturii, alături de cai. Echipată corespunzător, cu cizme de călărie, cască și vestă, Lidia pare că pozează pentru o revistă în imaginile postate pe contul ei. ”Ce frumos”, ”Deconectare totală”, ”Ador pozele astea” sau ”Ești superbă” au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit la fotografii. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia a lansat în urmă cu două luni piesa ”Intens” și a cântat-o în premieră absolută la Morning ZU, alături de Emma. Videoclipul se bucură de aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube, iar Lidia a povestit că este genul de piesă în care se regăsește total și că mesajul o reprezintă, chiar dacă nu a fost compusă de ea. Artista a lucrat în ultima perioadă și la alte proiecte și abia așteptăm să vedem ce a mai pregătit.