Alina Eremia se plictisește destul de des de look-ul ei și apelează la tot felul de trucuri pentru a vedea cum i-ar sta cu altă tunsoare sau cu alte culori de păr. Fie că apelează la peruci, extensii sau diverse filtre de pe rețelele de socializare, artista le cere întotdeauna părerea fanilor ei și le mărturisește când se gândește să facă o schimbare definitivă. 

Alina și-a schimbat de multe ori look-ul în ultimii ani, dar nu a făcut modificări radicale nici în ceea ce privește lungimea, nici în ceea ce privește culoarea părului ei. Artista are părul lung și blond de câțiva ani, cu ușoare schimbări de ton sau câteva șuvițe colorate altfel. Atunci când vrea să surprindă, apelează la extensii, peruci sau filtre și postează imaginile pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a surprins prietenii virtuali zilele trecute, după ce a apărut pe Instagram cu o perucă tunsă bob și a scris în descriere că: ”Nu exclud o schimbare de look”. 

Părerile celor care o urmăresc au fost împărțite: ”Parcă semeni puțin cu Adela Popescu. But I love your long hair”, ”Îți stă superb, dar îmi place mai mult cum îți stă cu părul lung”, ”Ce bine îți stă”, ”Superbă”, ”Îți stă minunat cu orice coafură”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Alina pe Instagram, pe lângă cele aproape 50.000 de like-uri pe care le-a primit la postare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)