Inna face ce face și își surprinde fanii din nou. În timp ce ”Flashbacks” cucerește topurile în țări precum Turcia, Ucraina și Rusia, artista nu stă degeaba și lucrează la proiecte noi. Și-a schimbat look-ul și le-a arătat și celor care o urmăresc pe Instagram o mică parte din ce pregătește. 

Inna a apelat la trucurile hairstylist-ului ei pentru un look nou. Artista s-a afișat pe Instagram cu părul lung și cu două codițe împletite în față, pe set-ul de la cel mai nou proiect al ei. Încă nu știm dacă este vorba despre o ședință foto sau un videoclip nou, dar Inna și-a cucerit urmăritorii cu noul ei look. Trebuie să recunoaștem că îi stă foarte bine cu părul lung, deși ne-am obișnuit cu ea cu o lungime de păr până la umeri. 

Say whaaat?! Inna a fost victima unui jaf cu arma și a povestit totul: ”I-a pus pistolul la cap și...”

Artista a fost săptămâna aceasta la Morning ZU, unde a cântat live piesa ”Flashbacks” și o melodie în limba română, pe care urmează să îl lanseze în curând. În tot acest timp, ”Flashbacks” este în top 50 cele mai căutate melodii pe Shazam la nivel mondial, iar Inna a povestit că simte că are potențial să ajungă la fel de cunoscută precum alte hituri ale ei cu care a cucerit planeta.