Delia se plictisește destul de repede de look-urile ei și îi place să încerce tot timpul ceva nou, fie că este vorba despre păr, make-up, ținute sau accesorii. De data aceasta, artista a decis să treacă pragul salonului pentru o schimbare care are legătură cu părul. 

Delia s-a săturat de părul vopsit în două culori și pare să fi revenit la un blond uniform. Artista a publicat pe Instagram un story de la coafor, în timp ce se afla pe scaun și era spălată pe cap, dar și imagini cu rezultatul final. Părerile au fost împărțite și, în timp ce unii cred că a revenit la blond, alții au pariat că este vorba despre o perucă. 

Say whaaat?! Delia și-a surprins colegii cu un anunț neașteptat: ”Sunt însărcinată”. Cum a reacționat Bendeac?

Artista a recunoscut recent că părul ei era destul de greu de întreținut și că partea șatenă se decolora destul de ușor, așa că era nevoită să o revopsească frecvent, acasă. Rămâne de văzut cât timp va trece până când Delia își va surprinde urmăritorii cu o altă schimbare de look. Cântăreața a încercat în trecut culori precum verde, albastru, roz, mov și chiar toate culorile curcubeului, în același timp. Atunci când nu vrea să facă o schimbare definitivă, Delia apelează la mici trucuri precum extensii sau peruci și are o colecție întreagă de astfel de accesorii acasă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)