Chiar dacă nu i-a arătat chipul până acum, Gina Pistol postează non-stop poze și filmulețe cu fetița ei. Vedeta a devenit mămică în luna martie și de atunci viața ei și a lui Smiley s-au schimbat complet. 

Micuța Josephine a venit pe lume în urmă cu trei luni și de atunci le face viața mai frumoasă părinților ei. Smiley și Gina sunt topiți după ea și au ales să aibă grijă de ea singuri, fără să apeleze la ajutoare. Chiar dacă oboseala își spune cuvântul, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Dacă Smiley este mai ”zgârcit” în privința postărilor cu fetița lui, ei bine Gina Pistol le arată celor care o urmăresc pe Instagram mici frânturi din viața de mămică. Vedeta a postat pe stories câteva imagini pe care mămicile cu siguranță le înțeleg perfect: acel moment când bebelușul adoarme la pieptul tău și ți-e teamă să îl pui jos, să nu cumva să îl trezești. 

De o oră stăm așa. Aș vrea să: mănânc, beau apă, merg la baie, îmi îndrept spatele, îl las pe Gosha afară... Dar mai stau puțin NEMIȘCATĂ că tare-i bine”, a scris Gina în dreptul imaginii cu fetița ei în brațe. Smiley și Gina se pregătesc de botezul micuței Josephine și au anunțat că va fi o ceremonie restrânsă, la care vor participa doar familia și prietenii apropiați. Cei doi au ales să fie discreți în ceea ce o provește pe fiica lor și, de când s-a născut, nu au publicat nicio imagine în care să i se vadă chipul.