Nicole Cherry a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Viitoarea mămică se bucură de o sarcină ușoară și este la fel de activă ca întotdeauna. Deși burtica a crescut destul de mult, Cireșica nu s-a îngrășat decât câteva kilograme până acum. 

Mai sunt mai puțin de trei luni până când Nicole Cherry își va ține în brațe fetița. Micuța Anastasia urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie, chiar în perioada în care mămica ei împlinește 23 de ani. Cireșica a povestit că în primul trimestru de sarcină s-a confruntat cu grețurile specifice, dar odată ce au trecut, a avut parte de o sarcină foarte ușoară. Nicole a rămas activă pe parcursul celor șase luni care au trecut până acum, s-a concentrat atât asupra muzicii, cât și asupra afacerii cu haine pe care o are, iar recent a făcut o ședință foto alături de tatăl fetiței sale. Artista participă în continuare la evenimente, poartă ținute sexy și merge în continuare pe tocuri. 

Unii dintre fanii ei au fost curioși câte kilograme a luat în greutate viitoare mămică, iar ea le-a răspuns: ”Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să mă ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste șase kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele trei luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a mărturisit Nicole Cherry în cadrul unui interviu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)