Meghan Markle e în centrul atenției mai mult ca niciodată, peste tot vezi comparații între ea şi Lady Diana, dar aşa ceva sigur nu s-a întâmplat până acum în familia regală britanică, să existe termen de comparație.

Ducesa Meghan a intrat în "galeria" celebrităților care au comis gafe vestimentare după o vizită în Tonga. Însărcinată în câteva luni, Meghan (37 de ani) a coborât din avion la brațul prințului Harry îmbrăcată într-o rochie roşu aprins, care nu avea cum să nu sară în ochi. Probabil tocmai de aia toată lumea a văzut şi eticheta lungă ataşată de tivul de la poalele rochiei, pe care ducesa, sau cine trebuia să se ocupe de asta, uitase să o taie sau să o ascundă.

 

OOPS! 10 momente în care hainele le-au jucat feste starurilor

Meghan Markle nu e prima care se afişează cu eticheta la vedere. Multe alte celebrități ai uitat să scoată prețul de pe articolele pe care le-au purtat. A pățit-o şi Jennifer Aniston:

În general vedetele uită etichetele pe pantofi. Printre ele...

Eva Longoria

Selena Gomez

Cât despre fail-uri vestimentare la evenimente... ne-ar trebui vreo 2 zile să le punem cap la cap pe toate. Aşa că vă lăsăm mai jos doar câteva

Sarah Hyland

Katherine Heigl

Julianne Moore

Ben Affleck

Beyonce