Vrei să oferi unei persoane dragi un buchet de flori și nu știi ce să alegi? Este vară și în florării vei găsi o multitudine de flori parfumate, care te îmbie și te îndeamnă să le alegi. Dacă nu știi ce ar putea fi mai potrivit pentru un buchet care să aducă fericire îți vom prezentă câteva exemple de buchete cu matthiola, bujori și hortensii (cele mai frumoase flori de vară). Citește în continuare și descopera noile buchete de flori ideale pentru oricine! 

1. Buchet 45 Bujori: fară îndoială, cele mai delicate flori de vară sunt bujorii. Aceștia sunt eleganți și arată superb indiferent de culoarea lor. Sunt utilizați cu precădere în buchetele pentru mirese (bineințeles, cele care se căsătoresc vara) și în aranjamentele florale pentru petreceri și evenimente cu încărcătură emoțională (nunți, botezuri, aniversări personale). Pentru că ne putem bucura de ei doar câteva luni pe an, îți sugerăm ca vara aceasta să oferi cu precădere buchete superbe de bujori, cum este și cel pe care ți-l recomandăm, format din 45 de bujori albi. 

2. Buchet Cu 19 Matthiola Multicolor: una dintre cele mai elegante flori de vară este matthiola. Deși aceste flori au început să fie populare abia în urmă cu puțini ani, trebuie să recunoști că arată superb atât singure într-un aranjament, dar și în combinație cu alte flori. Îți recomandăm acest superb buchet, format din 19 Matthiola Multicolor si o panglică elegantă ce se leagă în formă de fundă. Este un buchet pe care îl poți dărui oricui, indiferent dacă este persoana iubită, o prietenă sau cineva din familie. 

3. Buchet De Hortensii In Orice Număr: hortensiile sunt flori cu un aspect neobișnuit, care au cucerit rapid inimile noastre. Deși înainte erau folosite în special pentru decorarea grădinilor, de câțiva ani au ajuns în atenția tuturor celor care își doresc să ofere un buchet special persoanelor iubite. Chiar și miresele aleg de multe ori unul sau mai multe fire de hortensie. Pentru acest buchet, poți alege orice număr de hortensii îți dorești și poți opta pentru următoarele culori: alb, albastru, roz și albastru-roz. 

4. Buchet De Flori Cu Bujori, Hortesie Si Alstroemeria: dacă nu te poți hotarî în legătură cu florile ce ar fi mai potrivite pentru persoanele dragi ție, îți propunem acest buchet care le conține pe toate. Este format din bujori, alstroemeria, matthiola și hortensie, toate florile având nuanțe delicate de roz, mov și corai. Este un buchet vesel, un buchet ce inspiră optimism și care se potrivește perfect pentru orice eveniment. 

5. Buchet Crini Si Matthiola "Everlasting Love": printre florile populare de vară se numără și crinii. Aceștia pot fi atât iubiți, dar și priviți cu scepticism de unele persoane, din cauza mirosului puternic. Înainte să oferi crini, asigură-te că persoana respectivă nu are anumite alergii ce pot fi agravate de parfumul puternic al crinilor. Buchetul este format din crini albi, trandafiri albi, matthiola alba, alstroemeria alba si eucalipt. După cum poți observa, albul imaculat al florilor se potrivește perfect cu verdele frunzelor și tulpinilor și de asemenea cu frunzele de eucalipt. Buchetul este decorat cu o panglică albă din dantelă. 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege unul dintre aceste buchete pentru persoanele dragi!