Fac ce fac și pun presa și fanii pe jar cu fiecare apariție pe care o au. Jennifer Lopez și Ben Affleck le-au dat un nou subiect de discuție celor care îi urmăresc, după ce au purtat ținute asortate la o ieșire în oraș. 

De când s-au împăcat, J. Lo și Ben Affleck nu pot să facă un pas fără ca paparazzii să fie pe urmele lor. Oriunde ar merge și orice ar face, presa află și este acolo, iar o banală ieșire la o cină romantică sau la cumpărături se poate transforma într-un subiect care să țină prima pagină a tabloidelor din întreaga lume. La fel s-a întâmplat și acum, când cei doi îndrăgostiți au purtat ținute asortate și s-au afișat mai zâmbitori și mai apropiați ca niciodată. 

Cuplul Bennifer a ieșit în oraș, iar obiectivele paparazzilor au fost ațintite asupra lor. Cei doi și-au asortat ținutele, iar look-urile lor au lăsat impresia că au fost studiate. Diva de 52 de ani a purtat un top negru, pe gât, fără mâneci, și o fustă asimetrică, în carouri. A asortat ținutei o pereche de stiletto negri, o poșetă și ochelari de soare supradimensionați. Chiar dacă actorul a ales un outfit mai lejer și relaxat, a optat pentru aceleași tonuri ca iubita lui. Ben Affleck a purtat o pereche de jeanși gri, o cămașă neagră casual, cu mânecile suflecate și pantofi de piele. Cei doi s-au ținut de mână non-stop în timpul plimbării prin Los Angeles și au atras toate privirile.