Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă ajunge în acest weekend la finalul sezonului. Sâmbăta acesta, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestațiile alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România. 

Printre aceştia şi îndrăgita actriță Maria Buză, care i-a surprins pe toți cei aflați la Bacău cu un mesaj emoționant. La rândul ei surprinsă de prezența fiului ei, Andrei, în tribune, Maria a mărturisit: „Apropo de copilaşul meu frumos, pe care îl iubesc de nu mai pot, e viața mea, trebuie să vă spun că atunci când a fost mic, viața ne-a ținut departe, a fost mai mult în grija altor persoane, pentru ca noi să ne putem face treaba. Iată-l acum cu mine şi mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă!”, a declarat actrița cu ochii în lacrimi. 

Deşi a venit sigură pe ea şi la antrenamente, spunând: „De felul meu am fost o fire sportivă, am făcut 10 ani de dansuri, dans modern, atletism şi cred că o să fac față!”, în momentul în care a urcat pe platformă, nu a mai fost la fel de convinsă: „Lumea de sus, de la platforma de 3 metri se vede foarte rău! Uşor, uşor bate gândul de retragere!”. Dacă a reuşit sau nu Maria Buză să îşi învingă teama şi să sară, dar şi ce mărturisire emoționantă a făcut la rândul lui şi Nea Mărin, telespectatorii vor afla sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediție a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00.