Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pandemia a dat peste cap planurile de vacanță ale multora și nu numai. Ca de fiecare dată, tehnologia vine în ajutorul pasionaților de călătorii. Cum?! Îți spunem noi!

Dacă nu ai reușit să pleci în vacanță anul trecut și nici speranțele pentru anul acesta nu sunt prea mari, avem pentru tine o variantă de consolare. Există un site care îți permite să te plimbi virtual, bineînțeles pe străzile celor mai importante orașe din lume. Drive & Listen este o platformă care te face pasagerul unei mașini care te plimbă în jurul lumii și, mai mult decât atât, pentru o atmosferă cât mai apropiată de realitate, poți asculta și radiouri locale.

Drive & Listen îți permite să îți selectezi din meniu destinația dorită, dar și muzica. Pe lângă aceste opțiuni, dacă site-ul este pe placul tău îi poți cumpăra șoferului o cafea. Nu la propriu, ci este un link care te redirecționează spre un site unde poți dona 4 euro pentru cel care a creat platforma. Îl poți ajuta și cu un share pentru că sharing în caring.

Încearcă și tu experiența AICI.