Liga Studenților Electroniști revine după 2 ani de pandemie cu un eveniment așteptat de toți pasionații de gaming - LANParty ediția a 24-a! 

 

Pe 14 mai, în rectoratul Universității Politehnica din București, are loc LANParty, organizată de Liga Studenților Electroniști, cu scopul de a întruni sute de jucători și spectatori, sub un singur fenomen, pasiunea pentru gaming și IT.

 

Fiind o experiență oferită de o asociație studențească, voluntarii vor încerca să ofere atât participanților, cât și spectatorilor o atmosferă prietenoasă și o zi plină de amintiri frumoase, cu premii pe masură. 

 

Principalele obiective ale LANParty sunt crearea unei competiții la nivel înalt, accesibilă oricărui pasionat de gaming, dar și stimularea interesului pentru e-Sports.

 

În această competiție vor fi turnee principale, unde preliminariile au avut loc weekend-ul trecut, iar evenimentul fizic constă în semifinalele turneelor de : League of Legends, Counter Strike : Global Offensive și Valorant, în timpul acestor meciuri având loc și turnee cu înscriere din timpul evenimentului : FIFA, Hearthstone, Mortal Kombat, Rocket League, Free Fire, PUBG Mobile, Clash Royale. De asemenea, avem și un concurs de cosplay, extrageri și tombole cu premii pentru public.

 

Dacă te interesează evenimentul, ne vedem pe 14 mai în rectoratul Universității Politehnica din București să ne distrăm împreună!